Ne feledjék a Pacsirta – Bethlen Gábor utca találkozásánál STOP tábla került kihelyezésre

Sziasztok!

A ma reggel úton lévők, egyre erősödő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! Piaci nap van, így a Búza téren és a Tokaji úton megnövekedett forgalomra készüljenek az arra közlekedők! Torlódás várható a ki – és bevezető utakon, valamint az iskolák környékén!

Tartanak az útfelújítási munkák a Szarvas és Széchényi utcákon, emiatt hosszabb menetidőre kell számítani, türelmesek legyenek! Folyamatban van a Színház utca csapadékvíz elvezetési rendszerének fejlesztése. A most megkezdett munkafázis , átmeneti forgalmi rend változást tesz szükségessé, a közúti jelzőtáblák figyelembe vételével közlekedjenek!

Ne feledjék a Pacsirta – Bethlen Gábor utca találkozásánál STOP tábla került kihelyezésre és a Pacsirta utcán végig 30as korlátozást vezettek be!

Vezessenek óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Jó utat! Szép napot! Főtaxi

Az Eötvös utcán ne feledjék, hogy terelőtáblákat helyeztek ki

Sziasztok.

A kedd reggel úton lévők, sűrű forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! Torlódásra kell készülni a ki – és bevezető utakon, valamint az óvodák – iskolák környékén! Folyamatban van a Színház utca csapadékvíz elvezetési rendszerének fejlesztése. A most megkezdett munkafázis átmeneti forgalmi rend változást test szükségessé, figyelmesek legyenek!

A Széchenyi út felújítási munkái miatt a belváros irányába a Toldi és Szabolcs utcai buszmegállók áthelyezésre kerültek, valamint a parkolókat lezárták!

Az Eötvös utcán ne feledjék, hogy terelőtáblákat helyeztek ki, az új szabályoknak megfelelően közlekedjenek! Vezessenek óvatosan, körültekintően a sebesség és követési távolság betartásával!

Szép napot! Főtaxi

Tunika, Brandfashion

Ahány nő, annyiféle stílus, igaz a tunika valahány hölgy gardróbjában fellelhető. Szinte valahány elismert márka büszkélkedhet tunika elemmel, melyhez kiválóan illik egy pompás Nobo táska. Az Amneisa webshop mindenből a legszemrevalóbb szetteket kínálja, így ki szereti a sikkeset, a legjobb női ruha webshop választékából rendeli meg kedvenc márkáinak cipőjét vagy fürdőruhákát. Márpedig a tunika valóságos variálható darab, mely ízléses viselet minden évsazkban.

A ma reggel útnak indulók hosszabb menetidőre készüljenek

Sziasztok!
A ma reggel útnak indulók hosszabb menetidőre készüljenek, mert a köd és a vizes, csúszós utakon ajánlott lassabban vezetni, nagyobb követési távolságot tartani a sűrű forgalomban. Torlódás várható a ki-és bevezető utakon, a belváros egyes utcáin, az iskolák közelében. Az alsóbbrendű és a mellékutakon még óvatosabbak legyenek a sárfelhordás miatt, nagyobb a csúszás veszély. Városszerte gödrök, kátyúk alakulta ki, aminek a javításán folyamatosan dolgoznak a szakemberek . A Petőfi utcáról, az Állomás téri parkoló irányába kanyarodva, a zebra után, megsüllyedt akna fed lap van bójával jelezve, figyelmesek legyenek kanyarodáskor! Vezessenek a megváltozott út és látási viszonyokhoz igazodva a , sebesség és követési távolság betartásával.
Szép napot!

Borult időben, szitálástól nedves utakon, növekvő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán

Sziasztok.

 Borult időben, szitálástól nedves utakon, növekvő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán. Az alsóbbrendű és a mellékutak jegesek, vezessenek lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot, és a gyalogosok is óvatosan közlekedjenek a csúszós utakon. A Debreceni út kivezető szakaszán hiba elhárítási munka miatt a külső forgalmi sáv egy szakaszon le van zárva. A Kemecsei úton közlekedők is lassú haladásra készüljenek, mert a Hadobás sori letérőnél útszűkület, sebesség korlátozás van érvényben. Fokozott figyelemmel vezessenek a Család, Szalag út találkozásánál, ahol új gyalogátkelőt alakítottak ki. 

Szép napot.

Ma reggel Nyíregyházán már nem nehezíti a köd a közlekedést

Sziasztok. 

Ma reggel Nyíregyházán már nem nehezíti a köd a közlekedést, de azért vezessenek fokozott figyelemmel, mert több úton van érvényben forgalom és sebesség korlátozás. A Debreceni, Kígyó utcai csomó pontban jelző lámpa engedi a forgalmat váltakozó irányban. Közmű helyreállítási munkát végeznek a Bocskai utcán, az Inczédi sor és a Kiskörút között, ezért a jobb oldali sávban tilos megállni, valamint sebesség korlátozás is van. Az Orosi úton a város irányába továbbra is sávlezárás van, a Törzs utcai lámpától egészen a Család utcáig közüzemi munka miatt. A Tiszavasvári úti felüljárón a korlát csere jelent akadályt a városból kifelé vezető szélső sávban. Vezessenek fokozott figyelemmel, tartsák be a sebesség határokat. 

Szép napot.

A Nyíregyházán közlekedők fokozott óvatossággal vezessenek

Sziasztok. 

A Nyíregyházán közlekedők fokozott óvatossággal vezessenek, mert a vegyes halmazállapotú csapadéktól az utak csúsznak, tartsanak nagyobb követési távolságot. Előzési tilalom, 30as korlátozás van érvényben az Orosi úton, a Debreceni és a Kígyó utcai csomó pontban útmunkák miatt. Átmenetileg a Debreceni út mindkét oldalán megszűnt a gyalogos forgalom, ezért a gyalogosok a Gólya és a Szilfa utca felé kerülhetik el az útszakaszt. Zsák utca lett a Virág utca a Kígyó utcai csomó ponttól a Móricz Zsigmond iskoláig, így csak kerülő utakon tudják megközelíteni az iskolát. A Rozsnyó utcán tart az aszfaltozási munka forgalom korlátozás van érvényben, csak úgy mint a Tiszavasvári úti felüljárón a korlát javítása miatt. Tart a járda építés az Északi körúton a Vasvári Pál utca és a Városmajor utca között, itt néha a munka gépek a forgalmi sávból dolgoznak . Figyeljenek a sebesség határok betartására, vezessenek óvatosan a gyalogátkelők, iskolák közelében. 

Szép napot.

Ma reggel mielőtt útnak indulnak 

Sziasztok. 

Ma reggel mielőtt útnak indulnak tisztítsák meg a járműveik ablakát akik a szabadban parkolnak, és az erős éjszakai lehűlés miatt vezessenek lassabban, mert helyenként útfelfagyások vannak. Torlódásra készüljenek az iskolák, piacok, és a meglévő útmunkák közelében. Az Orosi úton a város irányába a Törzs utcai lámpától a szélső sávban útmunkát végeznek, le van zárva, figyelmesen, idejében soroljanak át. A Debreceni, Kígyó utcai csomópontot érdemes elkerülni a reggeli csúcsforgalomban. Zsákutcává alakult a Virág utca Kígyó utcai csomóponttól a Móricz Zsigmond iskoláig tartó útszakasz, minderre a Kígyó utcai csomópont átépítése miatt van szükség. Tart a járdaépítés az Északi körúton, és az aszfaltozás utómunkái a Rozsnyó utcán. Vezessenek a megváltozott útviszonyokhoz igazodva, legyenek óvatosak a gyalogátkelők, iskolák közelében. 

Szép napot.

Hétfő kora délután növekszik a forgalom a városban, és az iskolák közelében torlódások is előfordulnak, fokozott figyelemmel vezessenek

Sziasztok. 

Hétfő kora délután növekszik a forgalom a városban, és az iskolák közelében torlódások is előfordulnak, fokozott figyelemmel vezessenek. Az Északi körúton kátyúzási munkát végeznek, és egy szakaszon járda építési munka okoz lassabb haladást, a Család utcán pedig az újonnan kialakított gyalogátkelőnél a burkolati jelek festése. A Rozsnyó utcán már az aszfaltozást végzik, forgalom és sebesség korlátozás van érvényben. A Tiszavasvári úti felüljáró tetején a kifelé vezető jobb szélső forgalmi sáv le van zárva, a gyalogos forgalom is a túl oldalon halad. Gallyazási, faápolási munka miatt a Kiss Ernő utca Toldi és Árpád utca közötti szakaszát lezárták, a munkálatok még holnap is fognak tartani. Tartsák be a sebesség határokat, vezessenek óvatosan a gyalogátkelők, kétkerekű járművek közelében. Szép napot.

A belvárosban tartanak az útépítési munkák forgalom és sebesség korlátozás mellett

Sziasztok. 

A ma reggel útnak indulók fokozott óvatossággal vezessenek, mert az elmúlt napokban a viharos erejű szél miatt az utakon letört faágak, néhány helyen vastag falevél réteg jelent akadályt. A belvárosban tartanak az útépítési munkák forgalom és sebesség korlátozás mellett. Az Északi körúton kátyúznak, itt is forgalom korlátozásra kell készülni, csak úgy mint a Család utcán, ahol az újonnan kialakított gyalog átkelőnél a burkolati jeleket festik. A Rozsnyó utcán a közmű fedelek szintbe helyezésén dolgoznak a szakemberek, csak nagyon lassan lehet haladni. Ma és holnap faápolási, gallyazási munkát végeznek a Kiss Ernő utca Toldi és Árpád utca közötti szakaszán, így a munkavégzés idejére lezárják. Virányosnál a 38-as főúton útépítés zajlik, a forgalom váltakozó irányban halad, jelző lámpa irányítása mellett. 

Szép napot.