A Báthory – Deák Ferenc út találkozásánál, megsüllyedt közműfedél van bójával jelölve

Sziasztok.

Borongós időben, helyenként vizes, csúszós útburkolaton, megnövekedett forgalomban közlekedhetnek az úton lévők városunk útjain. Torlódásra kell készülni a ki – és bevezető utakon, valamint az iskolák, óvodák közelében.

A Báthory – Deák Ferenc út találkozásánál, megsüllyedt közműfedél van bójával jelölve, figyelmesek legyenek! A Kossuth utcán a páros oldalon folytatódnak a kábel fektetési munkák, amely a gyalogos és kerékpáros forgalmat érinti.

A Tiszavasvári úton a felüljáró felújítási munkái jelentenek akadályt, sebességkorlátozás van érvényben, lassú a haladás. Vezessenek óvatosan tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Szép napot! Főtaxi

Ötödikétől  várhatóan három napra lezárták a Ludas tó végétől

Sziasztok.

Szerdán a Nyíregyházán közlekedők nagyobb forgalomra számítsanak a piaci nap miatt, időnként torlódásokra is a piacok közelében.

Vezessenek fokozott figyelemmel mert az utak szakaszonként vizesek, csúsznak, főleg a körforgalmaknál, valamint a folyamatban lévő útmunkák közelében. A Család utca egy szakaszán és a Törzs utca egy szakaszán is az úttest mindkét oldalán munkagödör van az ott zajló munkálatok kapcsán, útszűkület, sebességkorlátozás van érvényben. Forgalom korlátozás van érvényben a Kossuth téren, a Karácsonyi forgatag ideje alatt tilos kerékpárral behajtani. Fokozott figyelemmel vezessenek a Báthory, Deák Ferenc utca kereszteződésében, a megsüllyedt közű fedelet bójával jelölték.

Ötödikétől  várhatóan három napra lezárták a Ludas tó végétől Geszteréd irányába tartó útszakaszt teljes szélességében, aszfaltozási, és út szélesítési munkálatok miatt, az arra közlekedők válasszanak más útvonalat. Szép napot.

Az Acél utcán nagyméretű KRESZ tábla került kihelyezésre ezzel jelzik a vasúti átjárót

Sziasztok.

A hét utolsó munkanapján a Nyíregyházán közlekedők számítsanak rá, hogy a nagy forgalmú Törzs utcán eltört egy ivóvíz cső. A helyreállítási munka idején leszűkített forgalmi sávon közlekedhetnek, legyenek nagyon figyelmesek, mivel ott gyakori a torlódás is.

Befejeződött a Makai István utca  korszerűsítési, felújítási munkája, ahol kiépítették a közvilágítást, és zebra is épült. Járhatóvá tették a Levél utca felületét, az ott kiépülő lakóövezet miatt fontos volt a munka a biztonságos közlekedés érdekében.

A héten még biztos dolgoznak a munkaterületen, kérik az ott lakók, és az arra közlekedők megértését, türelmét.

A Tiszavasvári úti felüljárón a város irányába még egy szakaszon csak a belső sávban lehet haladni a támfal építési munkái miatt.

Az Acél utcán nagyméretű KRESZ tábla került kihelyezésre ezzel jelzik a vasúti átjárót, mivel azon a szakaszon nincs közvilágítás. Szép napot.

Ma is sűrű a forgalom Nyíregyháza útjain

Sziasztok.

Ma is sűrű a forgalom Nyíregyháza útjain, és kisebb torlódások is kialakulnak a város ki és bevezető útjain, valamint a folyamatban lévő útmunka területeknél. 

A belvárosban a Körte utcán korszerűsítik az elektromos hálózatot az E.O.N. szakemberei, kicserélték az elavult fa villanyoszlopokat, és dolgoznak a korszerűbb elektromos hálózat bekötésén  még a mai napon is, forgalom korlátozásra készüljenek az arra közlekedők. Ezen kívül a Körte utcán a  23, és a 31 szám előtt az aszfalt burkolat felbontásra került, várhatóan 30-ára elkészülnek a helyreállítással.

A Tiszavasvári úti felüljárón továbbra is a város irányába csak a belső sávban haladhatnak egy szakaszon, és a támfal építési munkája miatt a Kerék utcán is forgalomkorlátozás van érvényben. Megújul a kerékpárút Nyírpazony külterületén a 41- es számú főút mellett, a munkálatok előre láthatóan szerdáig tartanak.

Tartsák be a sebességhatárokat, vezessenek fokozott figyelemmel a gyalogátkelők, kétkerekű járművek közelében, hogy mindenki biztonságban elérje úti célját.

Szép napot.

Hibaelhárítási munkát végez a NYÍRTÁVHŐ a Körte utcán

Sziasztok.

Borús, esős időben, vizes útburkolaton, torlódások mellett közlekedhetnek az úton lévők Nyíregyháza útjain.

A Tiszavasvári úton a felújítási munkák miatt a Derkovits utca felől, a belváros irányába a külső forgalmi sávot lezárták, ezen kívül 30 –as sebességkorlátozást vezettek be.

Hibaelhárítási munkát végez a NYÍRTÁVHŐ a Körte utcán, felbontották a burkolatot, forgalomkorlátozásra kell készülni.

A Huszár soron az útmunkák jelentenek akadályt, lassú a haladás, aki teheti kerülje ezt az útvonalat. Vezessenek óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat.

Szép napot!

Főtaxi

A Kossuth utcán erősáramú kábelfektetési munkák

Sziasztok.

Megnövekedett forgalomban, helyenként torlódások mellett közlekedhetnek az úton lévők Nyíregyháza útjain. Forgalmi rend változás lépett életbe a Négyes huszárok – Makkai István út találkozásánál, ne megszokásból vezessenek az arra közlekedők. továbbra is lassú a haladás a Huszár soron, forgalomkorlátozás mellett, lassan halad a forgalom.

A Tiszavasvári úton hosszabb menetidővel számoljanak a járművezetők, a belváros irányába csak a belső forgalmi sávot lehet használni a felüljáró felújítása miatt.

A Kossuth utcán erősáramú kábelfektetési munkák miatt korlátozott a gyalogos és autós forgalom egyaránt. Vezessenek óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat.

Szép napot!

Főtaxi

A Tiszavasvári úton a felüljáró támfal megerősítésén dolgoznak

Sziasztok.

Megnövekedett forgalomban közlekedhetnek az úton lévők, a hét utolsó munkanapján is. Figyelmesek legyenek a járművezetők a Körte utcán, ahol útfelbontás miatt, útszűkület lassítja a haladást. A Kossuth utcán erősáramú kábelfektetési munkák zajlanak emiatt korlátozott a gyalogos, kerékpáros és autós forgalom egyaránt.

A Tiszavasvári úton a felüljáró támfal megerősítésén dolgoznak, útszűkület, sebességkorlátozás került bevezetésre. Vezessenek óvatosan, körültekintően, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat.

Szép napot!

Főtaxi

A belvárosban a Körte utcán  a NYÍRTÁVHŐ munkái jelentenek akadályt

Sziasztok.

A mai napon is vizes utakon, egyre növekvő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán, vezessenek lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot a csúszásveszély miatt, és használják a tompított fényszórót.

Fokozott figyelemmel vezessenek a Tiszavasvári úton közlekedők, mert a belváros irányába  csak a belső forgalmi sávot lehet használni a felüljáró felújítási munkája miatt.

A Huszár soron újabb forgalomkorlátozás lépett életbe, az Árpád utca 85, 91 szám között felbontották burkolatot. Forgalmi rend változás történt a Négyes huszárok útja és a Makkai úti csomópontban, valamint újabb gyalogátkelővel bővül a Négyes huszárok útja, ne megszokásból vezessenek az arra közlekedők.

A belvárosban a Körte utcán  a NYÍRTÁVHŐ munkái jelentenek akadályt, a Szélsőbokori úton pedig gázvezeték építése miatt van útszűkület, forgalom korlátozás.

Szép napot.

Hiba feltárási munkát végez a NYÍRTÁVHŐ a Körte utcán

Sziasztok.

Ma a  Nyíregyházán közlekedők vizes utakon és a szitáló esőtől csökkent látótávolságban közlekedhetnek. Vezessenek lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot, és használják a tompított fényszórót is, ,mert nem csak látni, látszani is kell.

Hiba feltárási munkát végez a NYÍRTÁVHŐ a Körte utcán, forgalom korlátozás van érvényben. A Simai úton közlekedők az ott zajló munkálatok miatt az utca elejétől 100 méterre továbbra is útszűkületre, forgalom korlátozásra számítsanak, a kihelyezett jelzőtáblák szerint vezessenek. A Tiszavasvári úti felüljárónál a város irányába a külső sáv le van zárva a támfal építése miatt, korlátozott a gyalogos és a jármű forgalom is, az autósok türelmesen, időben soroljanak át a belső forgalmi sávba.

A Szélsőbokori úton gázvezeték építése miatt forgalom korlátozás, útszűkület jelent akadályt az arra haladóknak.

A Derkovits utca felújítása elkészült, most  csatorna mosatási munkát végeznek, így biztosítják a csapadék és szennyvíz biztonságos elvezetését, fokozott figyelemmel vezessenek a munkaterületnél. Szép napot.

Sziasztok.

A hét utolsó munkanapján, sűrű forgalomban közlekedhetnek az úton lévők Nyíregyháza útjain.

Tartanak a Luther utca felújítási munkái, a jelenlegi munka fázisban a térkő burkolatot állítják helyre a Kossuth tér – Luther köz közötti részen mindkét oldalon. Fontos, ezért nagyon figyelmesek legyenek a Luther Zrínyi Ilona utca csomópontjánál a forgalom irányító jelzőlámpa sárga – villogó módban üzemel.

A Tiszavasvári felüljáró alatt megkezdődött a támfal építése, emiatt a Kerék utca forgalma korlátozva van. A Kossuth utcán erősáramú kábel fektetési munkákat végeznek, korlátozott a gyalogos és autós forgalom egyaránt! Vezessenek óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Szép napot!

Főtaxi