Hibafeltárást végeznek a Mező utcánál

Jó reggelt! Sziasztok!

Hibafeltárást végeznek a Mező utcánál, a munkálatok egész héten tartanak, a forgalomkorlátozás valamennyi közlekedőt érinti.

Legyenek figyelmesek a Bethlen Gábor utcánál is, ahol egy ivóvízcső helyreállítását végzik, itt is útszűkületre és forgalomkorlátozásra számítsanak.

A Kállói út- Tünde utca kereszteződésében a forgalmat továbbra is jelzőlámpa irányítja a nap 24 órájában, nagyobb menetidővel számoljanak az arra közlekedők. 

A Bethlen Gábor utcai vasúti felüljáró javítási munkálatai miatt a hídon irányonként továbbra is csak egy-egy sáv járható, sebességkorlátozás van érvényben.

Az éjszakai esőzés után ismét fokozódik a hőség, figyelmesen és türelmesebben vezessenek és aki hosszabb útra indul, feltétlenül vigyen magával elegendő mennyiségű folyadékot is.

Ne megszokásból közlekedjenek, vigyázzanak egymásra!

Legyen szép a napjuk! Ehhez, hatóság és balesetmentes közlekedést kívánunk!

A Kállói út- Tünde utca kereszteződésében már elkészült a körforgalmi ív fele

Jó reggelt! Sziasztok!

Kellemes, napsütéses időben közlekedhetnek a ma reggel útnak indulók, de legyenek körültekintőek, hiszen Nyíregyháza és a megye területén ma is tartanak a helyreállítási munkálatok.
Hibás kábel javítási munkálatai miatt útszűkületre készüljenek az Északi körút 11. szám környékén közlekedők, a munkálatok idejére a főútvonal belső forgalmi sávját lezárták, időben soroljanak át.
A Kállói út- Tünde utca kereszteződésében már elkészült a körforgalmi ív fele, a forgalmat továbbra is jelzőlámpa irányítja a nap 24 órájában, nagyobb menetidővel számoljanak az arra közlekedők.
Nyírszőlő belterületén is figyelmes vezessenek, több helyen is forgalom és sebességkorlátozás van érvényben.
Ne megszokásból közlekedjenek, vigyázzanak egymásra!

További szép napot kívánunk!

A mai napon is hasonló forróságban lesz részünk

Sziasztok!

A mai napon is hasonló forróságban lesz részünk, mint az elmúlt napokban, ami a közlekedésben résztvevőket is nagymértékben megzavarja. Álmosabbak, fáradékonyabbak, ingerlékenyebbek lesznek, ezért figyelmesen és türelmesebben vezessenek és feltétlenül vigyenek magukkal elegendő mennyiségű folyadékot is.

Jelentős forgalomra készüljenek Nagykálló és Nyíregyháza között, és Nyíregyháza belterületén a Kállói úton, ahol jelzőlámpa irányítja a forgalmat váltakozó irányban. 

Ma is tartanak még a helyreállítási munkálatok a Debreceni úton, a Pazonyi úton és a Vasgyár utcán is.

Folytatódnak a favágási, faápolási munkálatok a város területén, kisebb forgalomkorlátozásra a mai napon számítsanak.

Vigyázzanak egymásra!

További szép napot kívánunk!

A Kállói úton lassú a haladás a Tünde utcai csomópontnál

Jó reggelt! Sziasztok!

A Kállói úton lassú a haladás a Tünde utcai csomópontnál, torlódásra készüljenek, jelzőlámpás irányítás van, dolgoznak a szakemberek a körforgalom kialakításán. 

Jelentős a forgalom a 41-es főútvonal kivezető szakaszán is, csapadékelvezetők helyreállítását végzik, útszűkületre és 30 km/h sebességkorlátozásra készüljenek a Tüzér utca előtti szakaszon és a Szarkaláb utcánál, a belváros irányában közlekedők pedig a Pompás utca után soroljanak a belső sávba, ugyanis egészen a Virágfürt utcáig tart a korlátozás.

A város területén több helyen is van kisebb forgalomkorlátozás, figyelmesen közlekedjenek a Garibaldi utca – Május 1 tér kereszteződésében és a Pazonyi úton is, útszűkület lassítja a haladást.

Favágási munkálatokat végeznek a mai nap a Szegfű utca-László utca kereszteződésében, a rendőrlámpa előtt egy nyárfa kivágását végzik. Az akadálytalan munkavégzés érdekében forgalomkorlátozásra kell számítani! A jelzett útszakaszokon fokozott óvatossággal közlekedjenek!

További szép napot kívánunk!

Ma is folytatódik a burkolati jelek festése, több helyszínen a belvárosban

Jó reggelt! Sziasztok!

Kellemes, napsütéses időben közlekedhetnek, de legyenek körültekintőek, hiszen Nyíregyháza és a megye területén ma is tartanak a helyreállítási, útjavítási munkálatok.

A Kállói úton lassú a haladás a Tünde utcai csomópontnál, torlódásra készüljenek, jelzőlámpás irányítás van, dolgoznak a szakemberek a körforgalom kialakításán, csakúgy, mint a 41-es főútvonalon Napkor és Levelek térségében.

Helyreállítási munkálatokat végez a Nyírtávhő a Május 1 tér és a Garibaldi utca kereszteződésében, itt útszűkületre számítsanak.

Ma is folytatódik a burkolati jelek festése, több helyszínen a belvárosban, nagyforgalmú csomópontokban is. Forgalomkorlátozás mellett dolgoznak a szakemberek, kellő oldaltávolsággal kerüljék ki a munkaterületeket.

Vezessenek figyelmesen, vigyázzanak egymásra!

További szép napot kívánunk!

Útszűkületre számítsanak közműépítés miatt, a Dózsa György utcán a Nyár utcától a Pazonyi térig,

Jó reggelt! Sziasztok!

Útszűkületre számítsanak közműépítés miatt, a Dózsa György utcán a Nyár utcától a Pazonyi térig, a városból kifelé vezető oldalon, vezessenek figyelmesen.

A Vay Ádám krt. belső oldalán a Piros ház udvarán korlátozva van a megállás, itt a Nyírségvíz szakemberei csatornatisztítási munkálatokat végeznek, kérik az ott parkolókat, hogy a lezárt munkaterületre ne álljanak.

A Törzs utcán továbbra is forgalomkorlátozásra, útszűkületre készüljenek, váltakozó irányú a forgalom, a Bethlen Gábor utcán a Tiszavasvári úti felüljárón is forgalomkorlátozás mellett közlekedhetnek, úgyszintén a Kállói úton, illetve a 41-es számú főútvonalon.

Az ideiglenes forgalmirend-változások miatt ne megszokásból közlekedjenek, tartsák be a sebességkorlátozásokat és figyeljék a kihelyezett KRESZ táblákat.

További szép napot!

Forgalomkorlátozásra számítsanak az autósok és a gyalogosok is a belvárosban

Jó reggelt! Sziasztok!

Forgalomkorlátozásra számítsanak az autósok és a gyalogosok is a  belvárosban, a Bethlen Gábor és Bercsényi utca találkozásánál, ahol a megsüllyedt aszfalt helyreállítását végzik.

A Vay Ádám krt. belső oldalán a Piros ház udvarán csatornamosási munkálatok kezdődnek a mai nappal, arra kérik az ott parkolókat, hogy a lezárt területre ne álljanak egészen csütörtökig.

A Törzs utcán is legyenek körültekintőek, itt váltakozó irányban lehet közlekedni, 30 km-es sebességkorlátozás, előzési tilalom van érvényben.

A Kállói úton jelentős forgalomnövekedéssel számoljanak, a körforgalom kialakítása miatt jelzőlámpás irányítás mellett, váltakozó irányban haladhat a forgalom.

Ma is folytatódik a burkolati jelek festése, több helyszínen, nagyforgalmú csomópontokban is. Forgalomkorlátozás mellett dolgoznak a szakemberek, kellő oldaltávolsággal kerüljék ki az ott dolgozókat.

Vezessenek figyelmesen, vigyázzanak egymásra!

További szép napot kívánunk!

Kellemes, napsütéses időben közlekedhetnek

Sziasztok!

Kellemes, napsütéses időben közlekedhetnek, de legyenek körültekintőek, hiszen Nyíregyháza és a megye területén ma is tartanak a helyreállítási, útjavítási munkálatok.

Lassabb haladásra számítsanak Nyíregyháza belterületén a Kállói úton, ahol már több napja jelzőlámpa irányítja a főútvonal forgalmát, váltakozó irányban. Ugyancsak nagy forgalom van a 41-es számú főútvonalon Napkornál és Leveleknél, ahol szintén jelzőlámpa irányításával kell számolni.

A város területén a szakemberek az Árpád utcán, az Őz közben, a Tiszavasvári úti felüljárón, valamint a Bocskai utcán, a gépjármű- és gyalogosforgalom korlátozása mellett dolgoznak. 

Piaci nap van, így ezeken a helyeken is nagyobb forgalomra számítsanak.

Vezessenek figyelmesen, vigyázzanak egymásra!

További szép napot!

Kellemes, napsütéses időben közlekedhetnek a ma reggel útnak indulók

Jó reggelt! Sziasztok!

Kellemes, napsütéses időben közlekedhetnek a ma reggel útnak indulók, de legyenek körültekintőek, hiszen Nyíregyháza és a megye területén ma is tartanak a helyreállítási, útjavítási munkálatok.

A Bocskai utcán a Nyírségvíz szakemberei dolgoznak, a gépjárműforgalom és a gyalogosforgalom korlátozása mellett. Az Árpád utcán és az Őz közben a Nyírtávhő folytat munkálatokat és több helyszínen a Magyar Közút munkatársai a körforgalmak kialakításával kapcsolatosan forgalomkorlátozás mellett dolgoznak, a 41-es főútvonalon, illetve Nyíregyháza belterületén a Kállói úton.

Az ideiglenes forgalmirend-változások miatt ne megszokásból közlekedjenek, tartsák be a sebességkorlátozásokat és figyeljék a kihelyezett KRESZ táblákat.

További szép napot kívánunk!

Ma is dolgoznak a szakemberek az Árpád utca 57-63 szám előtt

Jó reggelt! Sziasztok!

Ma is dolgoznak a szakemberek az Árpád utca 57-63 szám előtt, a helyreállítási munkálatok forgalomkorlátozást és a parkolók egy részének lezárását eredményezik.

A Bethlen Gábor utcán a felüljáró hídszerkezetének felújítása miatt, sáveltolás és sávlezárás nehezíti a közlekedést, legyenek figyelmesek. 

Jelentős a forgalom a Kállói úton, itt a Tünde utcai csomópontnál lassabb haladásra számítsanak, sebességkorlátozás és útszűkület van érvényben a körforgalom építése miatt. A Tünde utca egy szakasza a Tímár utcától zsákutca, amire több terelőtábla is figyelmezteti az arra közlekedőket.

A 41-es főútvonalon Napkor és Levelek területén továbbra is jelzőlámpás forgalomirányításra számítsanak, a reggeli csúcsforgalomban így picit nő a menetidő.

Ne megszokásból vezessenek, vigyázzanak egymásra!

További szép napot kívánunk!