A Színház utcán közmű munkák kialakításán dolgoznak a szakemberek

Sziasztok.

A ma reggel úton lévők, átlagos forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! Piaci nap van, így a Búza téren és a Tokaji úton megnövekedett forgalomra készüljenek! A város több pontján végeznek útjavítási munkákat, az adott helyen torlódások alakulhatnak ki! A Toldi út páros , Árpád út páratlan oldalán felmarták az útburkolatot, valamint lezárták a parkolókat! A Színház utcán közmű munkák kialakításán dolgoznak a szakemberek, átmenetileg a Szabolcs út és a Bessenyei tér között megszűnt az átjárhatóság.

A Széchényi úton az előzési tilalom 30-as sebességkorlátozás továbbra is érvényben az ott zajló munkák miatt, ezen kívül ne feledjék, hogy a belváros irányába a buszmegállókat ideiglenesen áthelyezték. Körültekintően, óvatosan vezessenek!

Szép napot! Főtaxi

16 helyszínen végeznek nagyfelületű útjavítási munkát

Sziasztok.

A Nyíregyházán közlekedők fokozott figyelemmel vezessenek, mivel már 16 helyszínen végeznek nagyfelületű útjavítási munkát, így a Korányi, az Árpád utcán, Hímesben, Örökösföldön és Sóstón, valamint Rozsrét szőlőben is. Az aszfalt felmarása után az úttesteken lévő akna fed lapok szintbe helyezése történik meg, utána az aszfaltozás, és ahol szükséges az útburkolati jeleket is újra festik. A munkálatokat a tervek szerint júliusban be is fejezik mind a 16 helyszínen, kérik a közlekedők megértését, türelmét. A Színház és a Szabolcs utca csomópontjában a közmű építési munka miatt korlátozott az autós és a gyalogos forgalom is.

A Tiszavasvári úti felüljárón napközben építik a védőkorlátot, emiatt lezárják a szélső forgalmi sávot a város irányába a  jármű és a gyalogos forgalom elől. A Korányi Frigyes utcán erősáramú kábelméréseket végeznek a hiányos közvilágítás kapcsán, a munkálatok várhatóan egész héten tartanak, időnként korlátozott lehet a gyalogos és a járműforgalom az adott szakaszon. Szép napot.

A Tiszavasvári úti  felüljárón napközben elzárják a gépjármű és a gyalogos forgalom elől a szélső sávot és a járdát, a vezetőkorlát építése miatt. 

Sziasztok.

Pénteken a Nyíregyházán közlekedők fokozott figyelemmel vezessenek, mert város szerte tartanak az útfelújítási, közmű építési munkák, ami sebesség és forgalomkorlátozással jár, ezért hosszabb menetidőre kell számítani. A Színház utcán közlekedők legyenek türelmesek, mert a Szabolcs utcai csomópontnál jelző őrös forgalom irányítás van. A Toldi út páros oldalán az útfelújítási munkálatok miatt a parkolók lezárásra kerültek. A Tiszavasvári úti  felüljárón napközben elzárják a gépjármű és a gyalogos forgalom elől a szélső sávot és a járdát, a vezetőkorlát építése miatt.

A nap végén a korlátozás megszűnik, majd másnap újra érvénybe lép. Megújul a bekötőút Rozsrét szőlőnél,  az utat szélesítik, burkolat felújítást végeznek egy km. szakaszon, nagy teljesítményű munkagépek dogoznak a munkaterületen, a munkálatok miatt a H 30-as busz is módosított útvonalon közlekedik a lezárások miatt.

Szép napot.

Útfelújítási munkák miatt lezárták a Korányi Frigyes szerviz útat

Sziasztok.

Ma reggel, egyre erősödő forgalomban közlekedhetnek az úton lévők Nyíregyháza útjain! Piaci nap van, így a Búza téren és a Tokaji úton megnövekedett forgalomra számítsanak a járművezetők! Útfelújítási munkák miatt lezárták a Korányi Frigyes szerviz út – Garibaldi utca –Május 1 tér közötti szakaszt, várhatóan egész héten tartanak majd a munkálatok! A Toldi utca páros oldalán, a Kiss Ernő – Arany János utca közötti részen, útburkolat felújítási munkák folynak, körültekintőek legyenek.

A Széchenyi úton továbbra is előzési tilalom, 30-as sebességkorlátozás van érvényben, a Szabolcs – Színház utcai csomópontban pedig továbbra is jelzőőrös forgalom irányítás mellett halad a forgalom! Vezessenek óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Szép napot! Főtaxi

A Toldi út páros oldalán, az Arany János- Kiss Ernő út közötti részen, gallyazási munkák miatt a parkolókat lezárták.

Sziasztok.

A kedd reggel úton lévők, egyre erősödő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! Torlódásra kell készülni a ki – és bevezető utakon, valamint a meglévő útmunkák közelében! Figyelmesek legyenek a Szabolcs – Színház utcai csomópontban, ahol jelzőőrös forgalom irányítást vezettek be. A Toldi út páros oldalán, az Arany János- Kiss Ernő út közötti részen, gallyazási munkák miatt a parkolókat lezárták. A Széchényi úton az útburkolat felújítási munkák  miatt 30-as sebességkorlátozást, előzési tilalmat vezettek be! Ne feledjék, a belváros irányába, a Toldi, Szabolcs és  Országzászló téri buszmegállók ideiglenesen áthelyezésre kerültek.

Vezessenek óvatosan, körültekintően, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Jó utat! Szép napot! Főtaxi

Közmű munkálatok miatt váltakozó irányban halad a forgalom a Szabolcs

Sziasztok.

A hét első munkanapján a Nyíregyházán közlekedők több úton számítsanak hosszabb menetidőre, a folyamatban lévő útfelújítási munkák kapcsán, ahol forgalom és sebességkorlátozás van érvényben, így a Széchenyi, a Szarvas, a Szent István utca egy szakaszán, és a Május  1 téren a piac háta mögött. Közmű munkálatok miatt váltakozó irányban halad a forgalom a Szabolcs, Színház utca csomópontjában , jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A belvárosban a Sétáló utca egy szakaszán szennyvízvezeték helyreállítási munkája miatt korlátozott a gyalogos és a kerékpáros forgalom. Katonai menetoszlopra kell számítani jun. 13  és 15-e között Hajdu Bihar és Szabolcs megyék útjain. A Honvédség kéri a lakosságot, hogy a közlekedési szabályok betartásával, kellő oldaltávolsággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és haladásának módja eltér a mindennapi közlekedésben megszokottól.

A menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a járművek haladását a konvoj elején és végén kísérő járművek biztosítják. Szép napot.

Tartanak a Tiszavasvári úti felüljáró felújítási munkái

Sziasztok.

Pénteken a városban közlekedők fokozott figyelemmel vezessenek a sűrű forgalomban, és legyenek türelmesek a folyamatban lévő útmunkáknál kialakult torlódásokban. Közmű beruházás miatt változó irányban halad a forgalom a Szabolcs, Színház utcai csomópontban, jelzőőrök irányítják a forgalmat. A Széchenyi utcán zajló munkálatok miatt 30-as korlátozás, előzési tilalom van érvényben.

Tartanak a Tiszavasvári úti felüljáró felújítási munkái, napközben sávlezárás mellett végzik a korlát cseréjét,  a gyalog, és a kerékpárút felújítását. Ideiglenesen lezárták a Rozsrét szőlőt és a 4-es főutat összekötő szakaszt.

Az Ipari Parkból a régi 4-esről érkezve a körforgalomban is táblák jelzik a változást, az ott folyó munkálatok miatt nem lehet behajtani. Szép napot.

A Víz utcán a járdaépítési munkák miatt korlátozott

Sziasztok.

A ma reggel úton lévők, egyre erősödő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! A városban a folyamatban lévő útmunkák és közüzemi munkák miatt több helyen lassú a haladás, torlódásra kell készülni! A Víz utcán a járdaépítési munkák miatt korlátozott a gyalogos és kerékpáros forgalom, csak úgy mint az Ószőlő utcán, ahol csőcserét végez a NYÍRTÁVHŐ! A Széchényi utcán az útfelújítási munkák okoznak fennakadást, előzési tilalom, 30-as sebességkorlátozás van érvényben, valamint a belváros irányába áthelyezésre kerültek a buszmegállók!

A Színház utcán csapadékvíz elvezetési rendszer kiépítésén dolgoznak, ami átmeneti forgalmi rend változást tesz szükségessé. Vezessenek óvatosan – körültekintően, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Szép napot! Főtaxi

A Színház utcán csapadékvíz rendszer kiépítésén dolgoznak

Sziasztok!

A kedd reggel úton lévők, egyre erősödő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! Torlódásra kell készülni a ki – és bevezető utakon, valamint a meglévő útmunkák közelében! Az Ószőlő utcán folytatódnak a munkálatok, amely keretében a NYÍRTÁVHŐ egy új vezetéket épített ki. Korlátozásokra lehet számítani az érintett útszakaszon! Tartanak a burkolat felújítási munkák a Széchényi utcán, emiatt a parkolókat, valamint a buszmegállók áthelyezésre kerültek!

A Színház utcán csapadékvíz rendszer kiépítésén dolgoznak, forgalmi rend változás lépett életbe. .Körültekintően, óvatosan vezessenek, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Szép napot! Főtaxi

A Pláza parkolójában a mai naptól változik a parkolási díj

Sziasztok.

Hétfő reggel a Nyíregyházán közlekedők sűrű forgalomra számítsanak, és több úton a folyamatban lévő  útmunkálatok miatt torlódásra is. A Széchenyi utcán a NYÍRTÁVHŐ a járdán és a kerékpár úton korlátozza a közlekedést.

A munkálatok egész héten folytatódnak, az útburkolat felbontását végzik. Az Ó szőlő utcán is a NYÍRTÁVHŐ dolgozik egy szakaszon,új vezetéket építenek ki, további korlátozásokra kell számítani az érintett szakaszon. Tartanak a belterületi csapadékvíz elvezető rendszer építési munkái a Korong, a Színház, és a Gömb utcákon, a munkálatok miatt forgalmi rend változás, forgalom korlátozás van érvényben.

A Pláza parkolójában a mai naptól változik a parkolási díj, figyeljenek,ne megszokásból fizessenek. Szép napot.