Közmű munkálatok miatt váltakozó irányban halad a forgalom a Szabolcs

Sziasztok.

A hét első munkanapján a Nyíregyházán közlekedők több úton számítsanak hosszabb menetidőre, a folyamatban lévő útfelújítási munkák kapcsán, ahol forgalom és sebességkorlátozás van érvényben, így a Széchenyi, a Szarvas, a Szent István utca egy szakaszán, és a Május  1 téren a piac háta mögött. Közmű munkálatok miatt váltakozó irányban halad a forgalom a Szabolcs, Színház utca csomópontjában , jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A belvárosban a Sétáló utca egy szakaszán szennyvízvezeték helyreállítási munkája miatt korlátozott a gyalogos és a kerékpáros forgalom. Katonai menetoszlopra kell számítani jun. 13  és 15-e között Hajdu Bihar és Szabolcs megyék útjain. A Honvédség kéri a lakosságot, hogy a közlekedési szabályok betartásával, kellő oldaltávolsággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és haladásának módja eltér a mindennapi közlekedésben megszokottól.

A menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a járművek haladását a konvoj elején és végén kísérő járművek biztosítják. Szép napot.