A Móricz Zsigmond út felől érkezők egyenesen és a balra kanyarodók a csomópontban csak egy sávot tudnak használni a Debreceni út és a Váci Mihály út felé.

Sziasztok.

A Kassai utca egy részét lezárták a forgalom elől a Tiszavasvári út felújítási és korszerűsítési munkálatai miatt. A korlátozás előre láthatólag 10 napig tart. Folyamatos a 4. számú főút – Debreceni úti csomópont átépítése, mely során jelentős forgalmi rend változás lép hatályba.

A város felé érkezők csak egy sávon tudnak közlekedni a 4. számú főút, Váci Mihály út és Móricz Zsigmond út irányába. A Váci Mihály út felől érkezők a Móricz Zsigmond útra sáveltolással tudnak tovább hajtani. A Móricz Zsigmond út felől érkezők egyenesen és a balra kanyarodók a csomópontban csak egy sávot tudnak használni a Debreceni út és a Váci Mihály út felé.

A csomópont teljes átépítése várhatóan 2023. év második felében fejeződik be, így itt folyamatos és újabb forgalom korlátozás várható. Az ideiglenes forgalmi rendet jelzőtáblák és felfestések fogják segíteni.

Szép napot Fő taxi