Ma is sűrű a forgalom Nyíregyháza útjain

Sziasztok.

Ma is sűrű a forgalom Nyíregyháza útjain, és kisebb torlódások is kialakulnak a város ki és bevezető útjain, valamint a folyamatban lévő útmunka területeknél. 

A belvárosban a Körte utcán korszerűsítik az elektromos hálózatot az E.O.N. szakemberei, kicserélték az elavult fa villanyoszlopokat, és dolgoznak a korszerűbb elektromos hálózat bekötésén  még a mai napon is, forgalom korlátozásra készüljenek az arra közlekedők. Ezen kívül a Körte utcán a  23, és a 31 szám előtt az aszfalt burkolat felbontásra került, várhatóan 30-ára elkészülnek a helyreállítással.

A Tiszavasvári úti felüljárón továbbra is a város irányába csak a belső sávban haladhatnak egy szakaszon, és a támfal építési munkája miatt a Kerék utcán is forgalomkorlátozás van érvényben. Megújul a kerékpárút Nyírpazony külterületén a 41- es számú főút mellett, a munkálatok előre láthatóan szerdáig tartanak.

Tartsák be a sebességhatárokat, vezessenek fokozott figyelemmel a gyalogátkelők, kétkerekű járművek közelében, hogy mindenki biztonságban elérje úti célját.

Szép napot.