A Tiszavasvári úti  felüljárón napközben elzárják a gépjármű és a gyalogos forgalom elől a szélső sávot és a járdát, a vezetőkorlát építése miatt. 

Sziasztok.

Pénteken a Nyíregyházán közlekedők fokozott figyelemmel vezessenek, mert város szerte tartanak az útfelújítási, közmű építési munkák, ami sebesség és forgalomkorlátozással jár, ezért hosszabb menetidőre kell számítani. A Színház utcán közlekedők legyenek türelmesek, mert a Szabolcs utcai csomópontnál jelző őrös forgalom irányítás van. A Toldi út páros oldalán az útfelújítási munkálatok miatt a parkolók lezárásra kerültek. A Tiszavasvári úti  felüljárón napközben elzárják a gépjármű és a gyalogos forgalom elől a szélső sávot és a járdát, a vezetőkorlát építése miatt.

A nap végén a korlátozás megszűnik, majd másnap újra érvénybe lép. Megújul a bekötőút Rozsrét szőlőnél,  az utat szélesítik, burkolat felújítást végeznek egy km. szakaszon, nagy teljesítményű munkagépek dogoznak a munkaterületen, a munkálatok miatt a H 30-as busz is módosított útvonalon közlekedik a lezárások miatt.

Szép napot.

This entry was posted in Hirek.