A Debreceni úton a MAGYAR KÖZÚT kátyúzási munkát végez

Sziasztok.

A mai napon a Nyíregyházán közlekedők számítsanak rá, hogy a piaci nap miatt nagyobb  a forgalom a Búza téri és a Tokaji úti piacok közelében. Ma kezdődik az Ifjúsági kerékpáros világkupa verseny , így 12 órától ideiglenes, és teljes útlezárások lesznek a város bevezető útjain, és a belváros több útján. Vezessenek fokozott figyelemmel a kihelyezett jelzőtáblák szerint, de a rendőrök és a polgárőrök is segítik a biztonságos közlekedést. Aszfaltozási munka miatt a Széchenyi utcán szünetel a buszközlekedés, és tilos a parkolás is ma estig.

Dolgoznak a Szarvas utca felújításán, itt is szünetel a buszközlekedés, és időnként teljes útlezárás várható, aki teheti válasszon más útvonalat.

A Debreceni úton a MAGYAR KÖZÚT kátyúzási munkát végez, forgalom és sebességkorlátozás mellett.

Szép napot.

A Kórház területén épül a nővérszálló

Sziasztok.

Marika vagyok a FŐTAXITÓL, friss útinformációt szeretnék adni a Nyíregyházán közlekedőknek. Hosszabb menetidőre kell számítani, mert a szemerkélő esőtől vizesek az utak, ajánlott alacsonyabb sebességgel vezetni, és nagyobb követési távolságot tartani. Folynak az útfelújítási munkák a belvárosban a Széchenyi utcán, ahol tilos a parkolás, és a Szarvas, valamint a Móricz Zsigmond utcán ahol jelzőlámpás forgalom irányítás van.

A Szélsőbokori úton zajló munkálatok kapcsán forgalom korlátozásra, forgalmi rend változásra kell számítani, csak úgy mint a Kacagó utcán, ami új aszfalt burkolatot kap.

A Kórház területén épül a nővérszálló, így a munkálatok ideje alatt forgalmi rend változás lépett életbe a gépjárművek és a gyalogosok számára is, és a 20/a épület, valamint a Szakrendelő között megszűnik a parkolás. Szép napot.

A Széchényi úton kopóréteg aszfaltozási munkák folynak

Sziasztok.

A Széchényi úton kopóréteg aszfaltozási munkák folynak, a parkolás az utca teljes szakaszán tilos, valamint a buszközlekedés ideiglenesen szünetel, legyenek türelmesek a járművezetők, aki teheti kerülje ezt az útvonalat! A Móricz Zsigmond és Szarvas utcán is zajlanak az útmunkák, igen lassú a haladás, jelzőlámpa engedi a forgalmat váltakozó irányba. A Szélsőbokori út felújítása miatt, olykor teljes útzár is előfordul, kerülni a Kőris és Ív utcákon tudnak!

Vezessenek óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Jó utat! Szép napot!

Főtaxi

Megkezdődött a pályaszerkezet cseréje

Sziasztok.

A mai napon aszfaltmarási munkákat végeznek a Szarvas út – Zrínyi Ilona utca – Kereszt út közötti részén, emiatt ez idő alatt az Arany János utcai körforgalomnál nem lehet behajtani a Szarvas útra, csak a menetrend szerűen közlekedő autóbuszoknak. A Kiss Ernő útról és a Csipke köz felől szintén tilos a behajtás a Szarvas útra a belváros felé!

Megkezdődött a pályaszerkezet cseréje a Szarvas, Széchényi, Iskola út – Országzászló tér jelzőlámpás csomópontnál, jelzőőrös forgalomirányítás van, hosszabb menetidőre készüljenek az erre közlekedők. Vezessenek óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Szép napot! Főtaxi

A Derkovits utca felújításán is dolgoznak a Dugonics utcától a Tiszavasvári útig

Sziasztok.

Marika vagyok a FŐTAXITÓL friss útinformációval szeretném könnyíteni a nyíregyházán közlekedőket. Fokozott figyelemmel vezessenek a Belső körúton, mert a felújítási munkák érintik a László és a Hunyadi utca közötti szakaszt, forgalom és sebességkorlátozás van érvényben. A Debreceni út Kígyó utca és a Hatzel tér közötti munkálatok miatt ideiglenes forgalom elterelésre számítsanak, és a parkolás is tiltva lesz szakaszosan a parkoló sávban.

A Derkovits utca felújításán is dolgoznak a Dugonics utcától a Tiszavasvári útig, forgalom és sebességkorlátozás mellett, de lesz amikor teljes sávlezárás mellet végzik a munkát.

Az Ó szőlő u. a 99/a szám mögött a NYÍRTÁVHŐ hiba elhárítási munkája miatt felbontották a járdát, korlátozott a gyalogos forgalom. A munkálatokat valószínű aug.31-re fejezik be.

Szép napot.

A Széchényi úton továbbra is lassú a haladás az útfelújítási munkák miatt

Sziasztok.

A hét első munkanapján, átlagos forgalomban közlekedhetnek a járművezetők, Nyíregyháza útjain. Tartanak a Luther és Debreceni út között – a Kígyó utcáig tartó szakaszának felújítási munkái, az út páros oldalán szegélykövek bontása és építése folyik, forgalomterelés mellett, a parkolókat lezárták. A Szélsőbokori úton csapadékcsatorna kiépítésén dolgoznak, figyelmesek legyenek!

A Széchényi úton továbbra is lassú a haladás az útfelújítási munkák miatt, előzési tilalom, sebességkorlátozás van érvényben. A Mező út és Északi körút páratlan oldalán, több helyen csak a külső sáv járható, körültekintőek legyenek. Vezessenek óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Jó utat! Főtaxi

Sziasztok.

Kedd reggel átlagos forgalomban közlekedhetnek az úton lévők Nyíregyháza útjain. Torlódásra készüljenek a járművezetők a meglévő útmunkák környékén, többek között a Debreceni úton, ahol kátyúzási munkákat végeznek, ezért a szélső sávot lezárták, a Mező utcán az akna fed lapok szintbe helyezése miatt, valamint a Törzs utcán, itt az aszfaltozási munkák jelentenek akadályt!

Tartanak az útfelújítási munkák a Széchényi  úton, előzési tilalom, 30 –as sebességkorlátozás van érvényben, igen lassú a haladás, aki teheti kerülje ezt az útvonalat. Vezessenek körültekintően, óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Szép napot! Főtaxi

Csatorna mosási munkálatokat végeznek a szakemberek a Pazonyi tér környékén

Sziasztok.

Pénteken a városban közlekedők további forgalom korlátozásra készüljenek a Móricz Zsigmond utcán a nagykörút építésének befejezéséhez kapcsolódó munkálatok miatt. Legyenek türelmesek, és a kihelyezett jelzőtáblák szerint közlekedjenek. A Mező utca egy szakaszán a Bethlen Gábor utca és a Rákóczi út között a belső sávban munkálatokat végeznek, a munkaterület körbe van kerítve, és 40 km/ó sebességkorlátozás van  érvényben.

Csatorna mosási munkálatokat végeznek a szakemberek a Pazonyi tér környékén, a munkálatok érintik  a gyalogos a kerékpáros, és a járműforgalmat is. Rozsrét szőlő és az Ipari park között útlezárás mellett végeznek közmű felújítási munkát. Fokozott óvatossággal vezessenek a Dózsa György utcán, mert a burkolatra hullott virágszőnyeg miatt nagy a csúszásveszély egy hirtelen manővernél.

Szép napot.

Csapadékvíz elvezetési rendszer kiépítésén dolgoznak a  Meggyfa utcán

Sziasztok.

A kedd reggel úton lévők, átlagos forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain, viszont a meglévő útmunkák közelében torlódás várható, türelmesek legyenek. A Báthory utcán továbbra is forgalomkorlátozás van az útfelújítási munkák miatt, csak úgy mint a Törzs út 15 hátsó bejáratánál, ahol felmarták az aszfaltot! A Széchényi úton előzési tilalom, 30-as sebességkorlátozás van érvényben, az ott zajló útfelújítás miatt, ezen kívül korlátozott a gyalogos és az autós forgalom!

Csapadékvíz elvezetési rendszer kiépítésén dolgoznak a  Meggyfa utcán, a Csemete utcán a vasúti átjáró után pedig  útfelmarási munkák folynak, fokozott figyelemmel közlekedjenek. Vezessenek óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Szép napot! Főtaxi

A Bocskai utcán erősáramú kábelt fektetnek

Sziasztok.

Péntek reggel az útnak indulók számítsanak rá, hogy nagyon meleg nap vár ránk,  ami sok veszéllyel járhat az utakon, fontos hogy kipihenten induljanak útnak, legyen mindig hűsítő folyadék a kocsiban, és ha lankad a figyelmük,iktassanak be kisebb pihenőt az arra megfelelő helyen.  

A Bocskai utcán erősáramú kábelt fektetnek, a munkálatok érintik a gépjármű és a gyalogos forgalmat is. A Széchenyi utcán az akna fed lapok szintbe helyezése zajlik, így újabb korlátozásokra kell számítani több útkereszteződésben.

Szilárd burkolatot kap a Futó köz, mintegy 160 méteren lesz aszfaltburkolat. A munkálatok során a közmű áthelyezésén, és a nyomvonal kialakításán dolgoznak a szakemberek az ott lakók és az arra közlekedők legnagyobb megelégedésére.

A Törzs után a 15 szám hátsó bejáratánál a Csernyik autó kozmetika előtt felmarták az aszfaltot, fokozott óvatossággal vezessenek az arra közlekedők.

Szép napot.