Ma délután a városban közlekedők számítsanak rá

Sziasztok.

Ma délután a városban közlekedők számítsanak rá, hogy a Vasvári Pál utca az Északi körút felől a Hímesig le van zárva. A Debreceni úton a Palánta utcai csomópontban a városból kifelé menő jobb szélső sáv szintén le van zárva.Lassú a haladás a Korányi, Rákóczi, utcákon és a Szarvas utcán, ahol a Vécsey köztől a Móricz Zsigmond utca közötti szakaszon dolgoznak  a járda és kerékpárút építésén.  A Kertvárosban a Pihenő, Tagló, Tenisz, Teke utcákon is forgalom és sebesség korlátozás van érvényben az útfelújítási munka miatt. A Tiszavasvári úti körforgalom építésénél sáveltolás, 30-as korlátozás lassítja a  haladást. Egyes iskoláknál a kresz-,táblákat kiegészítették, ezek szerint a reggeli iskola kezdéskor, és délután 15 és 17 óra között megengedett a várakozás, így a Gárdonyi és a Széchenyi iskoláknál is. Az elkerülő út építése kapcsán jelzőlámpa engedi a forgalmat a Nyírszőlősi, Buji út találkozásánál, valamint Sényő és Nyírtura között.

Szép  napot  

A városban közlekedők fokozott figyelemmel vezessenek

Sziasztok.

A városban közlekedők fokozott figyelemmel vezessenek a Debreceni úton a  Kígyó utca körút közötti szakaszán, mert az útmunkák miatt útszűkület,  előzési tilalom, és sebesség korlátozás van érvényben. A Szarvas utcán a Vécsey köztől a Móricz Zsigmond utcáig tartó szakaszon járda és kerékpárút építése lassítja a haladást. A Kertváros több útján befejeződtek a munkálatok, 3 okos zebra is készült, de még dolgoznak a Pihenő, Tenisz, Tegez, és a Tagló utcákon, forgalom és sebesség korlátozás mellett. Tartanak a munkák a Rákóczi, Vasvári Pál, Bethlen Gábor utcákon, és a Korányi Frigyes utcán is, ahol továbbra is a szerviz úton lehet a város  felé haladni az Eperjes utcától a Kosbor utcai körforgalomig. Épül az elkerülő út a Nyírszőlősi, Buji út találkozásánál, jelzőlámpa engedi a forgalmat váltakozó irányban, csakúgy, mint Sényő és Nyírtura között.

Szép  napot.

Szerda reggel sűrű forgalomban közlekedhetnek városunk útjain!

Sziasztok!

Torlódásra kell számítani a meglévő útmunkák közelében, valamint piaci nap van így a Búza téren és a Tokaji úton! Tartanak az útfelújítási munkák a Korányi Frigyes utcán, Bethlen Gábor, Rákóczi utcákon, ezen kívül  a Vasvári Pál utca is megújul, az aszfalt réteget már felmarták, jelenleg a közmű fedelek szintbe helyezését végzik, forgalom és sebességkorlátozás mellett, lassú a haladás türelmesek legyenek! A Kertvárosban is tartanak még az útmunkák a Pihenő, Tenisz, Tegez, és a Tagló utcákon,ott is forgalom és sebesség korlátozás  van érvényben. Vezessenek óvatosan, a kihelyezett közúti jelzőtáblák figyelembe vételével! Körültekintőek legyenek az Oktatási Intézmények és a gyalogátkelőhelyek közelében!

Jó utat! Szép napot!

Szerda reggel, egyre erősödő forgalom van Nyíregyháza útjain! Torlódásra kell számítani a ki – és bevezető utakon

Sziasztok! Szerda reggel, egyre erősödő forgalom van Nyíregyháza útjain! Torlódásra kell számítani a ki – és bevezető utakon, az Iskolák környékén, valamint piaci nap van, így a Búza téren és a Tokaji úton is hosszabb menetidővel kell számolni a járművezetőknek! Jó ütemben halad   a Korányi Frigyes utca felújítása, eddig is volt forgalomkorlátozás az érintett szakaszon, amely most megváltozott! A városból kifelé haladva már nem a  jobb, hanem az út bal oldali sávjában tudnak haladni az aszfaltozási munkák miatt. A Bánki utcáról nem lehet kihajtani a Korányira, sem a Korányiról be a Bánki utcára! Megújul a Szarvas utca – kerékpárút és járda is épül, folyamatosan dolgoznak a munkagépek, ami olykor akadályt jelent az arra közlekedőknek! Épül az elkerülő út és a körforgalom a Nyírszőlősi úton, a Buji út találkozásánál jelzőlámpa engedi a forgalmat váltakozó irányba! Vezessenek óvatosan, a sebességhatárok betartásával! Jó utat! Szép napot!

Óvatosan, a sebességhatárok betartásával vezessenek!

Sziasztok!

Szombat reggel átlagos a forgalom Nyíregyházán, viszont a piacok környékén a Búza téren és a Tokaji úton megnövekedett forgalommal kell számolni a járművezetőknek! Tartanak az útfelújítási munkák a Korányi Frigyes, Bethlen Gábor, Rákóczi, Vasvári Pál utcákon, lassú a haladás útszűkület sebesség korlátozás van érvényben! Forgalmi rend változás lépett életbe a Tölgyes utcán, tilos behajtani 7,5 tonnától nehezebb járművel sem Sóstó sem a Csongor utca felől! Az Angyal és Szalag utca találkozásánál építkezés miatt sávlezárás van, figyelmesek legyenek! Épül az elkerülő és a körforgalom a Nyírszőlősi úton hosszabb menetidővel számoljanak az arra közlekedők!

Jó utat! Szép napot!

Tiszavasvári úton a Szélsőbokori út elágazásánál sávszűkületre, forgalom és sebesség korlátozásra készüljenek

Sziasztok.

A Nyíregyházán közlekedők vezessenek lassabban a vizes utakon, tartsanak nagyobb követési távolságot, és figyeljenek, mert több helyen nem működnek a jelző lámpák, így az Orosi út, Törzs utcai csomópontban, a Kossuth utcán a Kelet Áruháznál. A Rákóczi utcán folyamatban van az új buszöböl építés a parkoló felőli oldalon, és a buszöböl bontás a Piaccsarnok felőli oldalon, útszűkület, sebesség korlátozásra készüljenek, csak úgy, mint a Vasvári Pál utca Körút, és a Stadion utca közötti szakaszán, ahol szegélykő építésén dolgoznak. A Tiszavasvári úton a Szélsőbokori út  elágazásánál sávszűkületre, forgalom és sebesség korlátozásra készüljenek a körforgalom építése kapcsán. A Simonyi Óbester utca egy szakasza lezárásra került, mélyépítési munkák miatt, az Angyal utcán csapadék csatorna épül, a Naspolya  és a Nád utcákon útalap építése jelent akadályt.

Szép napot.

Szombat reggel sűrű a forgalom Nyíregyházán, munkanap van, ne feledjék a parkolókban fizetni kell!

Sziasztok! Szombat reggel  sűrű a forgalom Nyíregyházán, munkanap van, ne feledjék a parkolókban fizetni kell! A Búza téren és a Tokaji úton a piaci nap végett torlódások alakulhatnak ki, valamint a meglévő útmunkák közelében is! A Kállói úton az útmunkák miatt jelző őrök irányítják a forgalmat, lassú a haladás, legyenek türelmesek. Tartanak az útfelújítási munkák a Vasvári Pál, Bethlen Gábor, Rákóczi utcán, emiatt útszűkület, előzési tilalom, sebességkorlátozás lassítja a járművezetőket! A Korányi Frigyes utcán is folynak a munkálatok, továbbra is az Eperjes utcától a Kosbor utcai körforgalomig a belváros irányába csak a szerviz úton tudnak haladni! Épül a körforgalom és az elkerülő út a Nyírszőlősi úton, jelzőlámpás forgalom irányítás van a Buji út kereszteződésénél! Vezessenek óvatosan, a sebességhatárok betartásával! Jó utat! Szép napot!

Csütörtök reggel sűrű forgalomban, borult időben, de még száraz utakon közlekedhetnek Nyíregyházán.

Sziasztok!  A meglévő útmunkák közelében torlódások alakulhatnak ki, az adott helyen türelmesek legyenek! A Bethlen Gábor utcán elkezdődtek az aszfaltozási munkák, lassú a haladás, aki teheti kerülje ezt az útszakaszt! A város több pontján helyeztek ki új közlekedési lámpákat, így ne megszokásból kanyarodjanak jobbra kisívben  a Debreceni útról a Váci Mihály utcára, valamint a Kert utcáról a Szent Istvánra és a Rákóczi utcáról a Vasvári Pál utcára. Tartanak a Korányi Frigyes utcán az útfelújítási munkák, jó ütemben haladnak, de az Eperjes utcától a Kosbor utca körforgalomig csak a szerviz úton tudnak a belváros irányába közlekedni, az autóbuszoknak pedig buszsáv lett kialakítva! Vezessenek óvatosan, a sebességhatárok betartásával!  Szép napot!

A Kőműves utcát is aszfaltozzák

Sziasztok. A városban közlekedők fokozott figyelemmel vezessenek a Debreceni úton, mert útfelújítást végeznek a Kígyó utcától a Körútig tartó szakaszon, és a Sóstói úti felüljárón is ahol jelzőlámpás forgalom irányítás van és torlódik a kocsi sor.  Kisteleki szőlőben a Kulcsár utca aszfaltozása, a Naspolya közben és a Nád utcán útalap építése, az Angyal utcán pedig csapadék csatorna építése jelent akadályt. A Kőműves utcát is aszfaltozzák, valamint a Bethlen Gábor utcát, ez utóbbit érdemes elkerülni, mert nagyon lassú a haladás. A Debreceni út város felé vezető szakaszán a felüljáróról a Váczi Mihály utca irányába most már jelzőlámpa irányítja a forgalmat,csak úgy,mint a Kert utcáról a Szent István utcára kanyarodókat is. Hosszabb menet időre készüljenek a Tiszavasvári úton a körforgalom építése miatt, ezen kívül a Nyírszőlősi, Buji út találkozásánál, valamint Sényő és Nyírtura között. Szép napot.

A most úton lévők átlagos forgalomban, esős, borongós időben, vizes útburkolaton közlekedhetnek városunk útjain!

Sziasztok!

Továbbra is lassú a haladás a Kállói úton, ahol kerékpárút építési munkák folynak, ezen kívül a Törzs utcát is érdemes elkerülni, itt a körforgalom kialakítását végzik! A Deák Ferenc út 48 szám előtt a Vízmű munkatársai dolgoznak, egy rövid szakaszon csak egy sáv járható!  Jelzőlámpás forgalom irányítás van Nyíregyháza – Nyírtelek között, valamint a Nyírszőlősi úton a Buji út találkozásánál, az elkerülő út építése miatt! Körültekintően,  óvatosan vezessenek, a sebességhatárok betartásával!

Jó utat! Szép napot!