Szombat reggel a Nyíregyházán közlekedők nagyobb forgalomra számítsanak a piaci nap miatt

Sziasztok. Szombat reggel a Nyíregyházán közlekedők nagyobb forgalomra számítsanak a piaci nap miatt, és torlódásra is a Búza téri és a Tokaji úti piacok közelében. Vezessenek lassabban a fagyos, só nedves utakon, tartsanak nagyobb követési távolságot, kerüljék az előzést a köd miatt csökkent látótávolságban. A Simonyi Óbester utcán fokozott figyelemmel közlekedjenek, mert mindkét irányban 30-as korlátozás lépett életbe. A Kinizsi utcán és Oroson a Napsugár utcán forgalomlassító bordát helyeztek el, óvatosan közelítsék meg. Tartsanak be minden közlekedési szabályt, mert a rendőrök civil kocsikból is dolgoznak, a szabályszegőket büntetik. A gyalogosok és a kerékpárosok használják a láthatósági mellényt a ködös, borult időben a biztonságosabb közlekedés érdekében. Szép napot.

A ma reggel útnak indulók növekvő forgalomban, sűrű ködben közlekedhetnek Nyíregyházán

Sziasztok.  A ma reggel útnak indulók növekvő forgalomban, sűrű ködben közlekedhetnek  Nyíregyházán, vezessenek alacsonyabb sebességgel, tartsanak nagyobb követési távolságot, mert a ködszitálástól, és az erős lehűléstől az utak csúsznak. A Debreceni úton a Váczi Mihály útra a jobbra kanyarodó sávban úthibát jelző oszlop van, fokozott óvatossággal kanyarodjanak az arra haladók a ködös időben. A  város több pontján végez az E.O.N. karbantartási munkát, a közvilágítási lámpákon, a munkaterületeknél forgalomkorlátozásra, útszűkületre számítsanak. A Kinizsi utcán a forgalom lassító bordát ne kerüljék ki a járdára felhajtva, mert baleset veszélyes. Az Ungvár sétányi iskolák között a körforgalomban tilos megállni és várakozni az úttesten. Szép napot.

A most úton lévők növekvő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán

Sziasztok. A most úton lévők növekvő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán, az iskolák közelében kisebb torlódásra kell számítani. Fokozott figyelemmel legyenek az Ungvár sétánynál az Eötvös, és a Szent Imre iskolák közötti körforgalomnál, ahol tábla is jelzi, hogy tilos megállni az úton és az útpadkán. Forgalom lassító bordát helyeztek ki a Kinizsi úton, sajnos sok autós  a járdára felhajtva kikerüli, ami nagyon balesetveszélyes. A belvárosban az 1-es posta előtti részen ezentúl tilos parkolni, még a padkán is. Tartsák be a sebességhatárokat és minden közlekedési szabályt, mert a rendőrség civil autókból is dolgozik, és büntetik a szabály szegőket. Szép napot.

A NYÍRTÁVHŐ munkatársai, csőtörés miatt hibaelhárítási munkákat végeznek a Mező utcán

Sziasztok!

A ma reggel úton lévők, ismét hideg időben, csúszós utakon közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! Szombat van, így a Búza téren és a Tokaji úton megnövekedett forgalomra készüljenek! Forgalmi rendváltozás lépett életbe a Bethlen Gábor utcán, az 1 számú posta előtti részen, mostantól tilos a parkolás még a padkán is. A NYÍRTÁVHŐ munkatársai, csőtörés miatt  hibaelhárítási munkákat végeznek a Mező utcán, emiatt a jobbra kanyaradó sávot leszűkítették, a munkálatokat forgalomkorlátozás mellett végzik! Vezessenek óvatosan, a sebességhatárok betartásával!

Jó utat! Szép napot!

A most úton lévők napos, de hideg időben közlekedhetnek

Sziasztok.

A most úton lévők napos, de hideg időben közlekedhetnek, vezessenek alacsonyabb sebességgel, mert az alsóbbrendű és a szerviz utak  több helyen jegesek csúsznak. A Derkovits utcán több pontján a megsüllyedt közműfedél bójával van jelölve, figyelmesen közlekedjenek az adott szakaszokon. Forgalom és sebességkorlátozás lassítja a haladást a Korányi Frigyes, Fábián Zoltán utca találkozásánál. A megyében közlekedő kamionosok figyeljenek, mert több útszakasz lett fizetős, ezek többségében olyan utak ahol tavaly vagy korszerűsítések történtek, vagy újonnan átadott szakaszok. Tartsák be a sebességhatárokat, vezessenek óvatosan a gyalogátkelők, iskolák közelében.

Szép napot.

Hétfő reggel sűrű forgalom van Nyíregyháza útjain

Sziasztok. Hétfő reggel sűrű forgalom van Nyíregyháza útjain, vezessenek fokozott figyelemmel, és alacsonyabb sebességgel, mert az éjszakai erős lehűlés miatt útfelfagyások vannak, főleg a város külső útjain , a körforgalmaknál, és a szerviz utakon. Az iskolák közelében, és a meglévő útmunka területeknél torlódásra készüljenek, legyenek türelmesek, csak úgy, mint a ki és a bevezető utakon. Megsüllyedt közmű fedél jelent akadályt a Bocskai – András út kereszteződésében, valamint a Derkovits utca több pontján. A Korányi Frigyes – Fábián Zoltán utca találkozásánál forgalom korlátozás van érvényben. A járművezetők tartsanak be minden közlekedési szabályt, mert  már civil autókból is dolgozik a rendőrség  az ország egész területén, figyelik a forgalmat és kiszűrik a szabályszegőket, és büntetik is. Szép napot.

Ma délután átlagos forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán

Sziasztok. Ma délután átlagos forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán, igaz, hogy munkanap van, de még tanítási szünet ezért kisebb a forgalom. A Korányi Frigyes- Fábián Zoltán utca találkozásánál forgalom korlátozás, és 30-as sebességkorlátozás van érvényben, fokozott figyelemmel vezessenek az arra közlekedők. A Bocsai út- András út kereszteződésénél a jelzőlámpa előtt megsüllyedt közműfedél van bójával jelölve, csak úgy, mint a Derkovits út több pontján. A járművezetők tartsanak be minden közlekedési szabályt, mert ezentúl civil autókból is figyelik a rendőrök a  forgalmat és a szabályszegőket kiszűrik, és büntetik az ország egész területén. Szép napot.

Szombat reggel átlagos a forgalom Nyíregyházán.

Sziasztok! Hideg az idő, helyenként csúsznak az utak, óvatosak legyenek. Piaci nap van, így a Búza téren és a Tokaji úton megnövekedett forgalommal kell számolnia! Megsüllyedt közműfedél jelent akadályt a Bocskai – András út kereszteződésénél, valamint a Derkovits utca több pontján! A Korányi Frigyes – Fábián Zoltán utca találkozásánál forgalomkorlátozás van érvényben. Vezessenek körültekintően, a sebességhatárok betartásával! Jó utat! Szép napot!

Az év utolsó napján reggel növekszik a forgalom Nyíregyházán, főleg a bevásárló központoknál legyenek figyelmesek

Sziasztok. Az év utolsó napján reggel növekszik  a forgalom Nyíregyházán, főleg a bevásárló központoknál legyenek figyelmesek, türelmesek, mert ott torlódások is kialakulhatnak, csak úgy, mint a szűk belvárosban is. A meglévő útmunka területeknél tartsák be a kihelyezett jelzőtáblák iránymutatásait, még akkor is ha most nem dolgoznak ott. Az Északi temetőbe látogatók a Korányi úti bejárat felől forgalmi rend változásra számítsanak, ezen kívül van olyan parcella, ahol nem lehet áthajtani . Szilveszter napján nagyobb rendőri jelenlét várható az utakon, fontos hogy tartsák be a sebességhatárokat, és aki vezet ne fogyasszon alkoholt. Legyen balesetmentes, vidám az év utolsó napja minden kedves rádió hallgatónak és a stábnak is. Sikerekben, szerencsében  legyen gazdag 2020- as  év  . B:U:É:K: Szép  napot.

Hatalmas a forgalom az év utolsó előtti napján Nyíregyházán

Sziasztok.

Hatalmas a forgalom az év utolsó előtti napján Nyíregyházán, torlódik a kocsisor a körúton, és a Hősök tere, valamint a bevásárló központok parkolói is megteltek. Parkoláskor figyeljenek arra, hogy értékeiket ne hagyják szem előtt a járműben, és győződjenek meg róla hogy valóban lecsukták a kocsijukat. A Korányin az Y elágazásnál útburkolat jelet festenek, útszűkület mellett, itt is torlódásra készüljenek. Az Északi temetőben forgalmi rend változás van érvényben a Korányi úti bejárat felől, és vannak olyan parcellák, ahol ezentúl nem lehet áthajtani, ne megszokásból vezessenek a temetőbe látogatók. Január 1 –ig ingyenes a parkolás a NYÍRVV által üzemeltetett parkolókban.

Szép napot.