A most úton lévők sűrű forgalomra készüljenek az iskolák és a bevásárló központok közelében.

Sziasztok.

A most úton lévők sűrű forgalomra készüljenek az iskolák és a bevásárló központok közelében. A Rákóczi utcán a Búza térnél a város irányába a szélső forgalmi sávban csatorna mosatás jelent akadályt, idejében, óvatosan soroljanak át az arra közlekedők. A Vécsei utcán még tart a hídfelújítási munka, sebesség és forgalom korlátozás van érvényben, csak úgy, mint a Tiszavasvári úton az iskola előtt. Sebesség korlátozás van érvényben a Tünde utcán a Kéményseprő utca közelében, a Sóstói úton, és Sóstó belterületén a Blaha Lujza sétánytól a Tölgyes utcáig. Fokozott figyelemmel vezessenek  a Sóstói úton, mert az erdőben végzett fakivágás miatt megnőtt a vadveszély, a megriadt állatok nagy kárt okozhatnak a járművekben. Ne feledjék a Mező, Bethlen Gábor utcai csomópontban megváltozott a forgalmi rend, ne megszokásból vezessenek.

Szép napot.

A ‪péntek reggel‬ útnak indulók sűrű forgalomban, szakaszonként a köd miatt csökkent látótávolságban közlekedhetnek

Sziasztok.

A péntek reggel útnak indulók sűrű forgalomban, szakaszonként a köd miatt csökkent látótávolságban közlekedhetnek, vezessenek lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot, és használják a tompított fényszórót. A Kálmán utcán közmű építés okoz útszűkületet, sebesség korlátozást, csakúgy, mint a Tiszavasvári úton az iskola előtt, ahol munkálatokat végeznek. Fokozott figyelemmel vezessenek a Sóstói úton, mert  az erdőben fakivágási munkát végeznek, ami az ott élő vadakat megriasztja, emiatt  megnőtt a vadveszély az úton. A Sóstói úton  és Sóstó belterületén 30-as korlátozás van érvényben a Blaha Lujza sétánytól a Tölgyes utcáig. Szintén Sóstón a Strand felé vezető nagy kanyarban felbontották az útburkolatot, itt is sebesség és forgalom korlátozást kell betartani. A Bethlen Gábor,Mező utcai csomó pontnál fokozott figyelemmel, óvatosan vezessenek a megváltozott forgalmi rend miatt. Tartsák be a sebesség határokat, és mindig az út és látási viszonyokhoz igazodva vezessenek, mert mindenkit haza várnak.

Szép napot.

Csütörtök kora délután borult időben, nedves, csúszós utakon halad a forgalom Nyíregyházán

Sziasztok.

Csütörtök kora délután borult időben, nedves, csúszós utakon halad a forgalom Nyíregyházán. Vezessenek alacsonyabb sebességgel, tartsanak nagyobb követési távolságot,használják a tompított fényszórót, az alsóbb rendű utakon kerüljék a felázott laza útpadkára hajtást. A belvárosban útlezárásra számítsanak a Luther utca környékén, ahol a karácsonyi díszeket helyezik fel a NYÍRVV munkatársai. A Tiszavasvári úton az iskola előtt munkálatokat végeznek, útszűkület van. A Sóstói úton fakivágás miatt a kórház és a felüljáró  közötti szakaszon forgalom és sebességkorlátozás van érvényben, csak úgy mint sóstón a Strand felé vezető nagykanyarban a közmű építés miatt. Fokozott figyelemmel vezessenek a Mező, Bethlen Gábor utcai csomópontban, ahol megváltozott a forgalmi rend.

Szép napot.

A ‪csütörtök reggel‬ úton lévők, esős, ködös időben, vizes útburkolaton

Sziasztok!

A csütörtök reggel úton lévők, esős, ködös időben, vizes útburkolaton, torlódások mellett közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! Ma reggel 9.00-órától, útlezárásra készüljenek a Luther utca környékén, a NYÍRVV munkatársai a karácsonyi díszeket helyezik  fel az érintett útszakaszon, ezért az arra közlekedők megértését kérik! Fakitermelési munkákat végeznek a Sóstói úton, a kórház és a felüljáró közötti útszakaszon, forgalom és sebességkorlátozás lassítja a haladást! Továbbra is forgalomkorlátozás van a Kálmán és Bocskai utca kereszteződésénél, a kihelyezett közúti jelzőtáblák figyelembe vételével közlekedjenek!

Szép napot

Nedves útburkolaton, helyenként pedig a falevelektől is csúszós úttesten közlekedhetnek Nyíregyházán.

Sziasztok!

Nedves útburkolaton, helyenként pedig a falevelektől is csúszós úttesten közlekedhetnek Nyíregyházán.

Figyelmesen vezessenek, használják a tompított fényszórót.

Megszűnt a forgalomkorlátozás a Tünde utcán, tegnaptól ismét mindkét irányból járható az útszakasz, így lényegesen mentesült a Kállói út forgalma.

Forgalomkorlátozásra számítsanak továbbra is a Bocskai és Kálmán utca kereszteződésénél, valamint a Sóstó úton a kórház és a felüljáró közötti útszakaszon.

További szép napot!

Az út és látásviszonyok korlátozottak, nedves, csúszós az útburkolat, tartsanak nagyobb követési távolságot és használják a tompított fényszórót.

Jó reggelt! Sziasztok!

Az út és látásviszonyok korlátozottak, nedves, csúszós az útburkolat, tartsanak nagyobb követési távolságot és használják a tompított fényszórót.

A Sóstói úton a kórház és a felüljáró közötti útszakaszon tartanak még a fakitermelési munkálatok, sebességkorlátozásra és időszakosan jelzőőri irányításra is számítsanak az arra közlekedők.

Befejeződtek a csapadékvíz rekonstrukciós munkálatok, így megszűnt a forgalomkorlátozás a Tünde utcán, tegnaptól ismét mindkét irányból járható az útszakasz.

Piaci nap van, ezért a Búza téri és a Tokaji úti piacoknál fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

A Mező utcai csomópont átépítését követően a kereszteződésben figyeljenek a megváltozott forgalmi rendre, ne megszokásból vezessenek!

Legyen szép napotok!

Jelenleg nagy a forgalom az iskolák közelében, főleg az Ungvár sétányi iskoláknál legyenek türelmesek, óvatosak

Sziasztok. Jelenleg nagy a forgalom az iskolák közelében, főleg az Ungvár sétányi iskoláknál legyenek türelmesek, óvatosak, és vegyék figyelembe a kihelyezett jelző táblákat, azt betartva  közlekedjenek , és várakozzanak.  A Tünde utcán még tartanak az útmunkák, emiatt a  Kállói út forgalma jelentősen megnőtt, gyakori a torlódás . Forgalom  és sebesség korlátozás van érvényben a Kálmán utcán közmű építés miatt, a Vécsei utcán pedig hídfelújítási munka kapcsán. A Kemecsei úton Hírközlési kábelfektetéshez szükséges aknákat ástak ki a Nyírség utcától  a városból kifelé a kerékpárút, és az úttest között, sebességkorlátozást kell betartani, és számítsanak rá, hogy az útburkolat földel szennyezett. Nagyhalászban is az úttest mentén végeznek munkálatokat, emiatt néhol útszűkület is van és 30-as sebesség korlátozás.

Szép napot.

‪Ma reggel‬ is sűrű forgalomra készüljenek az útnak indulók Nyíregyházán

Sziasztok. Ma reggel is sűrű forgalomra készüljenek az útnak indulók Nyíregyházán és számítsanak torlódásokra is az iskolák közelében, ezenkívül a Kállói, Korányi , Orosi úton is. Tartanak az útmunkák a Tünde utcán, útszűkület, sebesség korlátozás van érvényben, ez utóbbi a környező utcákat is érinti. A Kálmán utcán közmű építés miatt forgalom korlátozás jelent akadályt, a Vécsei utcán pedig a híd felújítási munka. A Sóstói út egy szakaszán fakitermelés miatt  40 km/óra a megengedett sebesség. A Korányi Frigyes utcán a kertészeti áruda közelében mindkét irányban 30-as korlátozás van érvényben, ami még jobban lassítja a haladást a reggeli csúcsforgalomban. A Május 1 tér 12 szám előtt járda felújítás miatt korlátozott a gyalogos forgalom, de a munkaterületnél a jármű vezetők is óvatosan vezessenek.  Figyeljenek a sebesség határok betartására, mert ma is dolgoznak a mérő kocsik. Szép napot.

Borult időben, de száraz utakon igen sűrű forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán.

Sziasztok.

Borult időben, de száraz utakon igen sűrű forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán. Torlódásra készüljenek az iskolák és a meglévő útmunkák közelében. A Kállói úton legyenek türelmesek, mert a városból kifelé és befelé is kígyózik a kocsisor. A Sóstói út egy szakaszán fakitermelés miatt  40 km/órás sebességkorlátozást kell betartani, a Korányi Frigyes utcán a kertészeti áruda közelében pedig 30-as korlátozás van mindkét irányban. A Kálmán utcán forgalom korlátozásra készüljenek a jármű vezetők közmű építési munka miatt, a Tünde utcán pedig az útépítés miatt. A Május 1 tér 12-nél a járda felújítása miatt a gyalogos forgalom korlátozott, az autósok is óvatosan vezessenek az adott szakaszon. Tart  a híd felújítás a Vécsei utcán, és dolgoznak a szakemberek az Arany János utca páratlan oldalán is. Figyeljék a kihelyezett közúti jelző táblákat, ne megszokásból vezessenek.

Szép napot.

A hét első munka és tanítási napján fokozott óvatossággal vezessenek

Sziasztok!

A hét első munka és tanítási napján fokozott óvatossággal vezessenek, főleg az alsóbb rendű utakon a deresedés miatt. Fontos , hogy indulás előtt a járműveik ablakát tisztítsák meg a jegesedéstől a jobb kilátás és a biztonságos közlekedés  érdekében. A ki-és bevezető utakon torlódás várható, csak úgy mint a belváros egyes útjain, főként a  Kossuth, Sóstói, Korányi Frigyes utcákon kell jelentős forgalomra készülni a reggeli órákban! Közművezeték építése miatt  forgalomkorlátozásra számítsanak a Kálmán utcán, a Vécsey utcán pedig a kis híd felújítási munkálatok okoznak akadályt a járművezetőknek, a kihelyezett közúti jelzőtáblák figyelembe vételével vezessenek! Legyenek  óvatosan az iskolák, gyalogátkelők  környékén, tartsák be mindenütt a sebesség határokat!

Szép napot!