A délutáni sűrű forgalomban érdemes elkerülni az Északi körút egy szakaszát .

Sziasztok.

A délutáni sűrű forgalomban érdemes elkerülni az Északi körút egy szakaszát a Mező  utca és Erdő sor között, mert az ott zajló munkák miatt hatalmas a torlódás, akár csak a Debreceni úti felüljárónál, de ott  mindkét irányban. A Kosbor utca egy szakaszán  a szegélykő cseréje miatt útszűkület, 30-as korlátozás van érvényben a TESCO irányába. Oroson egyirányú lett a Platán, Ezüstfenyő és a Tiszafa utca, a Füzes utcán továbbra is kétirányú a közlekedés. A belvárosban a Kölcsei utcán is változott a forgalmi rend, az Arany János utcától a Kiss Ernő utcáig csak egy irányban lehet haladni. Folynak az útépítési munkák Sóstó több utcáján amit térkővel burkolnak, ezen kívül közmű építési munkák Oros, Borbánya egyes útjain, és a Bottyán, Bokréta utcákon, valamint a Benczúr és a Bessenyei tér felújítása is.

Szép napot.

‪Ma reggel‬ a Nyíregyházán közlekedők számítsanak rá, hogy helyenként még vizes a burkolat!

Sziasztok.

Ma reggel a Nyíregyházán közlekedők számítsanak rá, hogy helyenként még vizes a burkolat, főleg az úthibákban, és az útszegélyeknél áll a víz, vezessenek lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot. Tartanak az útmunkák a Debreceni úti felüljárón, aki teheti válasszon más útvonalat mert mindkét irányba torlódik a kocsisor., akárcsak az Északi körúton a  páratlan oldalon. A Kosbor utcán a TESCO irányába a szegélykő cseréje miatt útszűkület, 30-as korlátozás lassítja a járművezetőket.  Oroson a Platán, Ezüstfenyő, és a Tiszafa utcákon egyirányú lett a közlekedés,  fokozott figyelemmel vezessenek a  megváltozott forgalmi rendben. A Bottyán és a Bokréta utcákon közmű építési munka jelent akadályt. Sóstó több útján zajlik az útépítés, amit minden estben táblával jelölnek, figyeljenek, ne megszokásból vezessenek. Legyenek óvatosak a gyalogátkelők, kétkerekű járművek közelében, tartsák be a sebesség határokat, hogy mindenki biztonságban elérje úti célját.

Szép napot.

‪Hétfő reggel‬, a hét első munkanapján, egyre növekvő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain!

Sziasztok!

A ki –és bevezető utakon, valamint a meglévő út,- és járdaépítési munkák közelében, torlódás várható, türelmesek legyenek! Tartanak az Északi körúton az útmunkák, emiatt a páratlan oldalon a leállósáv le van zárva, illetve helyenként pedig a külső – és belső sáv is, igen nagy a torlódás, különösen csúcsidőben, csak úgy mint a Debreceni úti felüljárón a burkolat felújítási munkák  miatt kell hosszabb menetidővel számolni, aki teheti kerülje az említett útvonalakat! Vezessenek körültekintően, óvatosan a sebességhatárok betartásával! Jó utat!

Szép napot!

A ‪ma reggel‬ Nyíregyházán közlekedők több felé számítsanak útmunkák miatt forgalmi akadályra

Sziasztok.

A ma reggel Nyíregyházán közlekedők több felé számítsanak útmunkák miatt forgalmi akadályra, lassú haladásra, sőt a csúcsforgalmak idején torlódásra is.  A Debreceni úti felüljáró aszfaltozása miatt mindkét irányba lassú a haladás, csak úgy, mint az Északi körúton, és a Kosbor utcán a Tesco irányába az útszegély cseréje miatt.  A Mező utcán is torlódás várható, mert a Vasgyár utca felől a Rákóczi út irányába ivóvíz vezeték cserét végeznek, ezért félpályás útlezárás van, a túl oldalon pedig a leálló sávot bontják. Szintén a NYÍRSÉGVÍZ végez munkálatokat a Bottyán és a Bokréta utcákon, sebesség és forgalom korlátozás mellett. Tart a Benczúr és a Bessenyei tér felújítása, az útépítések pedig Sóstó, Borbánya, Oros egyes útjain. Vezessenek figyelmesen a sebesség határokat betartva, hogy mindenki biztonságban elérje úti célját.

Szép napot.

A városban közlekedők lassú haladásra, torlódásra készüljenek

Sziasztok.

A városban közlekedők lassú haladásra, torlódásra készüljenek a Mező utcán a Vasgyár utca felől a Rákóczi út irányába, ahol út alatti ivóvíz vezeték cserét végeznek, ezért félpályás pontszerű lezárás van, a túloldalon pedig a leálló sávot bontják. Útépítés miatt az Északi körúton is nagyon lassú a haladás az Erdő sor és a Mező utca közötti szakaszon, csak úgy mint a Debreceni úti felüljárón mind a két irányban. Jó ütemben halad az útfelújítás a Meggyes utca 41-es főút és a Varázs utca közötti szakaszon, és  a szennyvíz vezeték hálózat hosszabbítása a Mezsgye utcán  . A Bottyán és a Bokréta utcákon a Nyírség víz dolgozik, ezért a Bottyán utca mind a két oldalon fel van bontva. A Korányi úton a járda aszfaltozása miatt a  temető bejáratával szembeni buszmegállót ideiglenesen áthelyezték, és folynak a járda építési munkák a Pazonyi téren, a Stadion és Deák Ferenc utcákon. A város szerte zajló munkálatokat táblák jelzik, azt és a sebesség határokat betartva vezessenek.

Szép napot.

‪Szerda reggel‬ jelentős a forgalom Nyíregyháza útjain

Sziasztok.

Szerda reggel jelentős a forgalom Nyíregyháza  ki és bevezető útjain, és  a Búza téri, Tokaji úti piacok közelében, valamint a meglévő útmunkáknál torlódásra kell készülni. Tart az aszfaltozás a Debreceni úti felüljárón, aki teheti kerülje, mert mindkét irányba csak araszol a kocsisor. Az Északi körúton is nagyon lassú a haladás, az Erdő sor és a Mező utca közötti szakaszon zajló munkák miatt. A Mező utcán út alatti ivóvíz vezeték cserét végeznek, a Vasgyár utca felől a Rákóczi út felé félpályás, pontszerű lezárás várható, a túloldalon pedig a leálló sávot bontják. A Kosbor utca felújítása, új szegély építése útszűkülettel, 30-as korlátozással jár. Folynak az útépítési munkák  a Tó utcán, Sóstó egyes útjain, valamint közmű építés Oros, Borbánya több utcáján és a Bessenyei, Benczúr téren is.

Szép napot.

A Nyíregyházán közlekedők fokozott figyelemmel vezessenek

Sziasztok.

A Nyíregyházán közlekedők fokozott figyelemmel vezessenek, mert város szerte végeznek közmű  és útépítési  munkát. A Debreceni úton közlekedők torlódásra számítsanak a felüljáró aszfaltozása miatt, az Északi körúton pedig a Magyar Közút végez munkálatokat, ezért ott megállási és előzési tilalom van az Erdő sor és a Mező utca közötti szakaszon. A belvárosban a Benczúr és a Bessenyei téren is folynak a munkálatok, a jármű és a gyalogos forgalom is korlátozott. A Kosbor utcán közlekedőket útszűkület, 30-as korlátozás lassítja a TESCO buszmegállótól egy szakaszon a Korányi út irányába. Tart az útépítés a Tó utcán, Sóstó több utcáján, valamint közmű építés Oros, Borbánya egyes útjain. A Kossuth téren a Naprendszer bolygóit ábrázoló mozaikokat újítják fel a szakemberek, ami  néha a gyalogos forgalmat akadályozhatja. Figyeljék a kihelyezett jelző táblákat, ne megszokásból vezessenek.

Szép napot.

A ‪ma reggel‬ útnak indulók torlódásra készüljenek a Debreceni úton a felüljárónál

Sziasztok.

A ma reggel útnak indulók torlódásra készüljenek a Debreceni úton a felüljárónál, ahol még tartanak az aszfaltozási munkák, és az Északi körúton is az Erdő sor felől, a Mező utcáig, mert ott  a Magyar KÖZÚT végez munkálatokat, megállási és előzési tilalom van érvényben. A Kosbor utcán is tartanak a munkálatok, útszűkület és 30-as korlátozás mellett, a TESCO buszmegállótól a Korányi út felé egy szakaszon. Jó ütemben halad a Benczúr tér felújítása, a gépjármű forgalom sebesség korlátozás mellett biztosított, a Bessenyei téren viszont a gyalogos forgalom korlátozott , kábel fektetési munkát végeznek. A nagy forgalmú Tó utcán is zajlanak az útépítési munkák, forgalom és sebesség korlátozás van érvényben, csak úgy, mint Sóstó több útján, valamint Oros, Borbánya egyes útjain, ahol a NYÍRSÉVÍZ szakemberei dolgoznak. A Kossuth téren a Naprendszer bolygóit ábrázoló mozaikok felújítása esetenként a gyalogosoknak jelenthet akadályt.

Szép napot.

Szombat reggel, átlagos forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain!

Sziasztok!
Piaci nap van, így a Búza téren és a Tokaji úton is megnövekedett forgalommal kell számolni! Az Egyház utcán a buszmegálló után, megsüllyedt közműfedél javítási munkái jelentenek akadályt a Kossuth utca irányába, figyelmesek legyenek! Az Északi körút páratlan oldalán a NYÍRTÁVHŐ végez munkákat, a leállósáv végig le van zárva! Útszűkület, sebességkorlátozás lassítja a haladást a Kosbor utcán, a Debreceni úton, pedig aszfaltozási munkák miatt torlódik a kocsisor, aki teheti kerülje ezt az útvonalat! Vezessenek óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat! Jó utat!
Szép napot!

A kora délutáni órákban, átlagos forgalomban közlekedhetnek az úton lévők városunk útjain!

Sziasztok!

Folyamatosak az útépítések, útfejlesztések Nyíregyházán és vonzáskörzetében, emiatt több helyen forgalom és sebességkorlátozás lassítja a zavartalan haladást! Az Egyház utcán, közvetlenül a buszmegálló után, akna fed lap javításán dolgoznak, a Kossuth utca irányába közlekedők, figyelmesek legyenek! Az Északi körúton, a páratlan oldalon a NYÍR TÁV HŐ végez munkákat, emiatt a leállósáv végig le van zárva! Burkolat felújítási munkákat végeznek a Debreceni úti felüljárón, mindkét irányba le van zárva a külső forgalmi sáv, aki teheti kerülje ezt az útvonalat! Útfelújítási munkák okoznak forgalomkorlátozást az Agyag, Liliom, Városmajor, Hímes, Gém és Rigó utcákon! Körültekintően, mindenütt a kihelyezett közúti jelzőtáblák figyelembe vételével vezessenek! Jó utat! További szép napot!