A ‪kedd reggel‬ úton lévők, növekvő forgalomban, száraz útburkolaton, jó látási viszonyok mellett közlekedhetnek Nyíregyháza útjain!

Sziasztok!

A kedd reggel úton lévők, növekvő forgalomban, száraz útburkolaton, jó látási viszonyok mellett közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! Torlódásra kell készülni a ki-és bevezető utakon,  az iskolák közelében és a belváros egyes utcáin! Több helyen kátyúsak, gödrösek az utak, folyamatosan végzik a javítási munkákat a szakemberek, azokon a szakaszokon forgalom korlátozás van érvényben.  Az Egyház utcán, közvetlenül a jelzőlámpa előtt, a Bethlen Gábor utca irányába kanyarodva a jobbra kanyarodó sáv le van szűkítve, figyelmesek legyenek! A Sóstói útról, eddig sem lehetett balra a Stadion utcára kanyarodni, ennek ellenére mégis sokan szabálytalankodtak, ezért a kötelező haladási irányt jelző táblát kiegészítették egy balra kanyarodást tiltó KRESZ táblával is! A Krúdy Gyula utcáról is csak  egyenesen,és jobbra lehet haladni. Szép napot.

Szombat reggel hosszabb menet időre készüljenek az útnak indulók

Sziasztok.

Szombat reggel hosszabb menet időre készüljenek az útnak indulók, mert a köd miatt ajánlott lassabban vezetni, nagyobb követési távolságot tartani. A Búza téri és a Tokaji úti piacok közelében torlódások alakulnak ki, legyenek türelmesek az arra közlekedők. Szintén nagy forgalom várható Sóstó irányába a nagyszabású rendezvény miatt. Útburkolati hiba miatt leszűkítették a forgalmi sávot a Bethlen Gábor, Egyház utca csomópontjában. Favágási munkálatokat végezhetnek még ma is a Honfoglalás utcán és a közben, az arra közlekedők forgalom korlátozásra számítsanak. Figyeljenek a sebesség határok betartására, mert a mérő kocsik ma is dolgoznak város  és megye szerte.

Szép napot.

A Nyíregyházán közlekedők számítsanak rá, hogy még mindig forgalmi rend változás van érvényben

Sziasztok.

A Nyíregyházán közlekedők számítsanak rá, hogy még mindig forgalmi rend változás van érvényben a Tünde, Debreceni úti csomópontban közmű építés miatt. A Tünde utcáról csak jobbra , kis ívben lehet a város felé kanyarodni, elég gyakori a torlódás, legyenek türelmesek az arra haladók. Az Ér utca végén a Vasvári gimnázium kerítésénél a parkoló építésén dolgozó munkagépek lassítják időnként a haladást, míg  a belvárosban az Egyház, Bethlen Gábor utca találkozásánál pedig a bójával jelölt közmű fedél. A város külső útjain főleg szürkületkor, és az esti órákban fokozott figyelemmel vezessenek a vadveszély miatt, mert az utóbbi időben sajnos nőtt a vadbalesetek száma. Vezessenek óvatosan a gyalogátkelők, iskolák közelében, és tartsák be a sebességhatárokat, hogy mindenki biztonságban elérje úti célját.

Szép napot.

A hét utolsó munka napján  egyre erősödő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain!

Sziasztok! A hét utolsó munka napján  egyre erősödő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! Torlódásra kell készülni a ki-és bevezető utakon,  az iskolák közelében  és a meglévő   útmunkánál. A Tünde , Debreceni úti csomópontban még érvényben van a forgalmi rend változás, fokozott figyelemmel vezessenek, mert a Tünde utcáról csak jobbra a város felé lehet kanyarodni. A belvárosban az Egyház Bethlen Gábor utca találkozásánál a jobbra kanyarodó sávban közvetlenül a lámpánál  a közmű fedelet bójával jelölték, ami akadályozza a kanyarodást a Bethlen Gábor utcára. Folyamatosan végzik a szakemberek a hideg-kátyúzási munkákat a városban, emiatt több helyen kell forgalom korlátozásra számítani! Szép napot.

Ma reggel havas esőben, vizes, csúszós  utakon

Sziasztok! Ma reggel havas esőben, vizes, csúszós  utakon, és a  szerdai piaci nap miatt még nagyobb forgalomban  közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! Torlódásra készüljenek a ki-és bevezető utakon,  piac közeli utcákon, és az iskolák közelében. A város közútjain megkezdték a hideg-kátyúzást, a munkák idején több helyen kell forgalomkorlátozásra számítani! Az Ér utca végén, a Vasvári Pál Gimnázium kerítése mellett, folynak a parkoló kiépítési munkák, ami a gyalogos és gépjármű forgalmat is érinti! Az Egyház, Bethlen Gábor utca találkozásánál figyelmesek legyenek,mert  az Egyház utcáról, a Bethlen Gábor utcára közvetlenül a lámpánál a jobbra kanyaradó sávban, közmű fedél van bójával jelölve, ami akadályozza a kanyarodást! Vezessenek  óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat.  Szép napot!

Hétfő kora délután a Nyíregyházán közlekedők az egyre növekvő forgalomban…

Sziasztok.

Hétfő kora délután a Nyíregyházán közlekedők az egyre növekvő forgalomban vezessenek fokozott figyelemmel az iskolák, bevásárló központok közelében, ahol torlódások is kialakulnak. Még tart a közmű építési munka a Tünde , Debreceni úti csomópontban, emiatt forgalmi rend változás lépett életbe. A Tünde utcáról csak jobbra a város felé tudnak kanyarodni, legyenek türelmesek, mert gyakori a torlódás.  Parkoló építés zajlik az Ér utca végén a Vasvári Gimnázium kerítése mellett ami a gyalogos és a jármű forgalmat is akadályozza esetenként. Bójával jelölték a megsüllyedt közmű fedelet a Kiss Ernő és az Árpád utcán, valamint az Egyház, Bethlen Gábor utcai csomó pontban a jármű forgalomtól elzárt területen is.

Szép napot.

‪Ma reggel‬ jó látási és útviszonyok mellett, sűrű forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán.

Sziasztok.

Ma reggel jó látási és útviszonyok mellett, sűrű forgalomban közlekedhetnek Nyíregyházán. Hosszabb menet időre, torlódásra készüljenek a Tünde utcáról a Debreceni út irányába a járművezetők, mivel a csomó pontban forgalmi rend változás van érvényben. A Tünde utcáról csak jobbra a város felé lehet kanyarodni, és a STOP tábla miatt gyakori a torlódás. Az Ér utca végén a Vasvári Gimnázium kerítése mellett parkoló épül, a munkálatok a gyalogos és a jármű forgalmat is érintik. Közmű fedelek szintbe helyezési munkái  jelentenek akadályt a Kiss Ernő és az Árpád utcákon. A városban több úton van 30-as sebességkorlátozás, ne megszokásból vezessenek, vegyék figyelembe a kihelyezett jelző táblák iránymutatásait.

Szép napot.

Szombat reggel, sűrű forgalomban,helyenként  vizes útburkolaton, jó látási viszonyok mellett közlekedhetnek Nyíregyháza útjain!

Sziasztok! Piaci nap van, ezért a Búza téren és a Tokaji úton is torlódásra kell készülniük az arra közlekedőknek! Forgalomkorlátozás akadályozza a folyamatos, zavartalan haladást az Egyház, Bethlen Gábor utca találkozásánál, ahol megsüllyedt közmű fedél van bójával jelölve! Parkoló kialakítása végett az Ér utca végén, forgalom korlátozás van a Vasvári Pál Gimnázium kerítése mellett, ez a gyalogos, és jármű forgalmat is akadályozza! Vezessenek óvatosan, tartsák be a sebességhatárokat! Jó utat! Szép napot!

Péntek kora délután jelentős a forgalom Nyíregyháza útjain,és az iskoláknál

Sziasztok.

Péntek kora délután jelentős a forgalom Nyíregyháza útjain,és az iskoláknál, valamint a meglévő útmunka területeknél torlódásra is számítani kell. Még tart a közmű helyre állítási munka a Tünde, Debreceni úti csomópontban, továbbra is csak jobbra a város felé tudnak kanyarodni. Az Ér utca végén a Vasvári Pál Gimnázium kerítése mellett parkolókat alakítanak ki, a munkálatok a gyalogos és a jármű forgalmat is akadályozzák esetenként. Forgalom korlátozás lassítja a jármű vezetőket az Egyház utca, Bethlen Gábor utcák találkozásánál,ahol a megsüllyedt közmű fedelet bójával jelölték. Figyeljenek a sebesség határok betartására, mert ma is mérik a gyorshajtókat a város és a megye útjain.

Szép napot.

A péntek reggel úton lévők, egyre növekvő forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain!

Sziasztok!

Torlódásra kell számítani a ki-és bevezető utakon,  valamint az iskolák,és a meglévő útmunka területek közelében. Több szakaszon  vizes az útburkolat, vezessenek lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot a biztonságos közlekedés érdekében! Közmű helyreállítási munkák miatt, továbbra is csak jobbra tudnak kanyarodni a Tünde utcáról a város irányába, óvatosan vezessenek az arra haladók. A Kiss Ernő utca, Árpád utca csomópontjánál, megsüllyedt egy közmű fedél, a helyreállítási munkák idején, forgalomkorlátozásra kell készülni, csak úgy, mint az Egyház utca, Bethlen Gábor utca kereszteződésében ahol  a  megsüllyedt akna fedél miatt, jelzőoszlopok vannak kihelyezve. Vezessenek óvatosan, a sebességhatárok betartásával.

Szép napot!