‪Kedd reggel‬ akik Nyíregyházán a Mező utca, Északi körút, Széna tér irányába közlekednek

Sziasztok.

Kedd reggel akik Nyíregyházán a Mező utca, Északi körút, Széna tér irányába közlekednek, jobb ha kerülő utat választanak, mert hatalmas a torlódás az útépítés miatt. Lassú haladás várható szintén útépítés miatt a Bocskai, Kosbor, Semmelweis, Család és a Lujza utcákon is, 30-as korlátozás, útszűkület mellett folynak a munkák. Ne feledjék a belvárosban a Selyem és a Dózsa György utca közötti egyirányú utcába a Belső körútra csak az ott lakók hajthatnak be, amit tábla is jelez. A mai napon újabb nagyszabású munka kezdődik a Simai úton, a vasúti átjárót fogják átépíteni, a munka miatt 18 órától,24-én 18 óráig az átjáró mellett kiépített ideiglenes átjárón haladhatnak. Sebesség korlátozás, félpályás útlezárás mellett váltakozó irányban közlekedhetnek. Aki teheti válasszon más útvonalat, mert a csúcsidőkben biztos torlódás lesz a nagy forgalmú Simai úton.

Szép napot.

Szombat reggel a Nyíregyházán közlekedők jelentős forgalomra készüljenek

Sziasztok.
Szombat reggel a Nyíregyházán közlekedők jelentős forgalomra készüljenek a Búza téri és a Tokaji úti piacok közelében. Időszakos forgalom korlátozás várható Nyíregyháza több utcáján a futó verseny miatt, délelőtt fél tíztől, tizenkettő harmincig. Az érintett utakon a rendőrség és a polgárőrség együtt működve biztosítja a mezőny biztonságos haladását Nyírszőlő és Sóstó területén. Legyenek figyelmesek, türelmesek az arra haladó jármű vezetők. Sebesség és forgalom korlátozás van érvényben útmunkák miatt a Bocskai, Lujza, Bottyán János utcán, valamint a Törzs, Pazonyi úti kereszteződésnél. Az Állomás téren a város irányába megsüllyedt közmű fedél jelent akadályt. Tartsák be a sebesség határokat, mert a rendőrség civil kocsiból is mérheti, figyelheti a szabály szegőket.
Szép napot.

‪Hétfő reggel‬, a hét első munka és tanítási napon, sűrű forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain!

Sziasztok!

Hétfő reggel, a hét első munka és tanítási napon, sűrű forgalomban közlekedhetnek Nyíregyháza útjain! A ki-és bevezető utakon, valamint az iskolák közelében  torlódásra készüljenek, csak úgy mint a meglévő útjavítási munkák környékén! Az Erdő soron, Északi körúton, Bocskai utcán tartanak az útfelújítási munkák, lassú a haladás, türelmesek legyenek! A Gém, Fecske utca kereszteződésében megsüllyedt  az útburkolat, amit bójával jelöltek, az Állomás téren pedig a megsérült közmű fedél jelent akadályt, leszűkített forgalmi sávon tudnak haladni! A Család és a Kosbor utcán is óvatosan vezessenek, mert az útépítés kapcsán jelző oszlopok vannak kihelyezve, és  30-as korlátozást is be kell tartani, csakúgy, mint a Törzs utca Pazonyi úti csomópontban a jobbra kanyarodó sáv bővítési munkája miatt.

Szép napot.

A hét utolsó munka napján nagyon sűrű a forgalom Nyíregyházán

Sziasztok.

A hét utolsó munka napján nagyon sűrű a forgalom Nyíregyházán. Torlódásra készüljenek az iskolák és a meglévő útmunkák közelében, így az Északi körúton, az Erdősoron, és a Bocskai utcán. A Törzs utcán az útépítés miatt jelző őrök terelik a forgalmat, a Pazonyi útra való kanyarodást is érinti a forgalom korlátozás. A Család és a Kosbor utcákon is óvatosan vezessenek, mert az építés alatt lévő közműfedelek jelző oszloppal vannak jelölve, csak úgy mint az Állomás téren a megsüllyedt akna fedél. A Semmelweis utcán a lámpánál a parkoló építését végzik, fokozott figyelemmel vezessenek. Tartsák be a sebesség határokat, mert ezentúl rejtett eszközökkel is figyeli a rendőrség  a szabályszegőket.

Szép         napot.

A kora délután úton lévők, egyre növekvő forgalomban közlekedhetnek városunk útjain!

Sziasztok!

Tartanak az útfelújítási munkák az Erdő soron, Északi körúton, igen lassú a haladás, valamint a Széna tértől a Vasvári Pál utcáig továbbra is tilos megállni! Megsérült közműfedél jelent akadályt az Állomás téren, emiatt forgalom korlátozás van érvényben! Az Etel közben forgalmi rend változás lépett életbe, a Sóstói út felől várakozni, az Ifjúság utca felől pedig megállni tilos! A Dugonics utca Kinizsi és Derkovits utca közötti szakaszon 3 és fél tonnánál nehezebb járművel behajtani tilos, emellett várakozni sem lehet! Vezessenek óvatosan, a sebességhatárok betartásával! Jó utat!

Szép napot!

Szerda kora délután még jelentős a gyalogos forgalom a Búza téri piac környékén

Sziasztok.

Szerda kora délután még jelentős a gyalogos forgalom a Búza téri piac környékén, és az iskolák közelében is, ahol közterület felügyelők segítik a biztonságosabb közlekedést.  Forgalom korlátozás van  az Északi körúton, az Erdősoron, a Bocskai utca egy szakaszán, a Kosbor utcán, valamint Sóstón a Templom utcán útépítés miatt. Tartanak az útmunkák a Lujza utcán is, emiatt még mindig egyirányú, csak a Kállói út felől lehet behajtani. Ne feledjék az Etel közben forgalmi rend változás van érvényben, a Sóstói út felől várakozni, az Ifjúság utca felől pedig megállni tilos. A Bottyán János utcán is dolgoznak a szakemberek a Kinizsi utcától a Derkovits utca  felé szűkített forgalmi sávon  haladhatnak. Tartsák be a sebesség határokat, a kihelyezett jelző táblák szerint vezessenek.

Szép napot.

‪Kedd reggel‬ nagyon sűrű a forgalom nyíregyházán,és az eső is 

Sziasztok. Kedd reggel nagyon sűrű a forgalom nyíregyházán,és az eső is  ideért, ezért  vezessenek fokozott figyelemmel a meglévő útmunkáknál, és az iskolák közelében, és tartsanak nagyobb követési távolságot. Több iskola közelében tába jelzi ahol ezután tilos megállni a ki és beszállás idejére, vagy fizetőssé vált a parkolás. A Közterület felügyelet a helyszíneken felügyelői jelenléttel segít a járművezetőknek a megváltozott forgalmi rendhez való alkalmazkodáshoz. A Kosbor, és a Bocskai utcán, valamint a Törzs utca 4-es főút kereszteződésénél is tart az útmunka, csakúgy, mint az Északi körúton és az Erdősoron, ahol torlódások vannak, legyenek türelmesek,vagy ha van rá lehetőség válasszanak más útvonalat.. A Semmelweis utcán a lámpánál parkolót  építenek, időnként munkagépek akadályozzák a forgalmat. Figyeljenek a sebesség határok betartására,  vezessenek óvatosan az iskolák, gyalogátkelők,kétkerekű járművek közelében . Szép napot.

‪Hétfő reggel‬ van és ismét tanítás!

Sziasztok!

A mai nappal hivatalosan is megkezdődik a 2018-2019-es tanév, a város minden pontján torlódásra kell készülni a járművezetőknek! Tartanak az útjavítási munkák az Északi körúton és a Bocskai utcán, ami még inkább megnehezíti az úton lévők dolgát, türelmesek legyenek! A Gém és Fecske utca találkozásánál még mindig figyelmet kíván a megsüllyedt útburkolat, ami bójával van jelölve! Forgalmi rend változás lépett életbe a Dugonics utca Kinizsi és Derkovits utca közötti részen! 3 és fél tonnánál nehezebb járművel nem lehet behajtani, emellett megállni is tilos! Vezessenek óvatosan, körültekintően, különösen az óvodák, iskolák, gyalogátkelőhelyek, buszmegállók közelében!

Jó utat! Szép napot!

Szombat reggel, átlagos van Nyíregyháza belvárosában

Sziasztok!
Szombat reggel, átlagos van Nyíregyháza belvárosában, viszont piaci nap van, így a Búza téren és a Tokaji úton megnövekedett forgalommal számoljanak a járművezetők! Nyíregyháza számos pontján dolgoznak a szakemberek az út,- és járdaépítési munkákon, kisebb – nagyobb forgalomkorlátozás mellett! Forgalmi rend változás lépett életbe a Dugonics utca Kinizsi és Derkovits utca közötti szakaszán, a 3 és fél tonnánál nehezebb járművek nem hajthatnak be, emellett megállni is tilos!
Forgalomkorlátozás van érvényben az Állomás téren, megsérült közműfedél jelent akadályt, a helyreállítás idején leszűkített forgalmi sávban közlekedhetnek!

A péntek délután Nyíregyházán közlekedők tapasztalhatják

Sziasztok.
A péntek délután Nyíregyházán közlekedők tapasztalhatják a lassú haladást az Északi körúton, és az Erdő soron az aszfaltozás miatt, időnként még kisebb torlódások is kialakulnak, legyenek türelmesek. A Bocskai utcán a Magyar Közút végez munkálatokat, forgalom korlátozásra kell számítani a Család utca és az Inczédi sor közötti szakaszán, a haladási irányt terelő táblák mutatják. Útépítés utómunkája jelent akadályt a Kosbor utcán,és Sóstón a Templom utcán, járda építés pedig a Bocskain a Hunyadi utca Inczédi sor között a páratlan oldalon, a László utcán a Bocskai utcától a Belső körútig, a Városmajor, Deák Ferenc és a Stadion utcán. Tart a kerékpárút építés a Pazonyi úton, valamint a Sóstóhegyi úton a Korányi Mogyoró utca között is. Fontos, hogy a kihelyezett jelzőtáblák szerint, és ne megszokásból vezessenek.
Szép napot.